Βίντεο: Ο Ρώσος ΥΠΕΞ ψάχνει για κατασκόπους πίσω από πόρτες

Βίντεο: Ο Ρώσος ΥΠΕΞ ψάχνει για κατασκόπους πίσω από πόρτες

Ο Λαβρόφ, κατά τη διάρκεια συνάντησης με ξένο αξιωματούχο στο Μόναχο, έκανε μια μικρή παράκαμψη για να δει τι υπήρχε πίσω από μια κλειστή πόρτα (vid)

Πάντα σε εγρήγορση φαίνεται ότι είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, καθώς κατά τη διάρκεια συνάντησης με ξένο αξιωματούχο, δεν δίστασε να ανοίξει μια πόρτα, ψάχνοντας για...κατασκόπους.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, Γιουκίγια Αμάνο, στο περιθώριο της Διεθνούς Διάσκεψης Ασφαλείας, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μόναχο.

Μετά την καθιερωμένη χειραψία και τις φωτογραφίες, οι δύο άνδρες κινήθηκαν προς τις προκαθορισμένες θέσεις τους. Ο Λαβρόφ, ωστόσο, έκανε μια μικρή παράκαμψη, καθώς πηγαίνοντας προς τη θέση του αποφάσισε να ανοίξει μια πόρτα της αίθουσας. Αφού είδε ότι πίσω της δεν κρυβόταν κάτι ύποπτο αλλά ένας τοίχος, την έκλεισε και πήγε στη θέση του.

"Τι έχουμε εδώ; Μια πόρτα; Ένας τοίχος; Κρυφακούει κανένας;", ακούγεται να μουρμουράει ο Ρώσος υπουργός, προκαλώντας συγκρατημένα γέλια στους παριστάμενους.

Πηγή: Russia Today

ADVERTISING

SHARE: