Βίντεο: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου συνετρίβη το ρωσικό αεροπλάνο

Βίντεο: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου συνετρίβη το ρωσικό αεροπλάνο

Συντρίμμια διάσπαρτα στο χιόνι φαίνονται σε βίντεο από το σημείο όπου έπεσε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το An-148 με 71 επιβαίνοντες

Το πρώτο βίντεο από το σημείο, στα προάστια της Μόσχας, όπου συνετρίβη το μεσημέρι της Κυριακής το αεροσκάφος Antonov An-148 της Saratov Airlines, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Φαίνονται συντρίμμια διάσπαρτα στο χιόνι κοντά στο χωριό Στεπανόφσκογιε, στην περιφέρεια Ραμένσκι ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Ρωσίας που έσπευσαν στο σημείο, έχουν ανασύρει, μέχρι στιγμής, δύο πτώματα, όπως και τον καταγραφέα συνομιλιών του θαλάμου διακυβέρνησης.

Να θυμίσουμε ότι το αεροπλάνο, με 65 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της ρωσικής πρωτεύουσας. Νεκροί είναι και οι 71 επιβαίνοντες, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, όσον αφορά την αιτία της πτώσης.

Την είδηση του θανάτου των 71 ατόμων που επέβαιναν στο αεροσκάφος επιβεβαίωσε το γραφείο του Ρώσου εισαγγελέα με αρμοδιότητα στις μεταφορές: «Στο αεροσκάφος επέβαιναν 65 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος, όλοι είναι νεκροί» ανέφερε η εισαγγελία, διευκρινίζοντας πως το αεροσκάφος τύπου Αντόνοφ An-148 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τέσσερα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Ντομοντέντοβο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα