Βίντεο: Όταν ο Τραμπ αρνήθηκε χειραψία στην Μέρκελ

Βίντεο: Όταν ο Τραμπ αρνήθηκε χειραψία στην Μέρκελ
President Donald Trump meets with German Chancellor Angela Merkel in the Oval Office of the White House in Washington, Friday, March 17, 2017. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Η στιγμή που ο Αμερικανός πρόεδρος κάνει ότι δεν ακούει, όταν η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται να τον ρωτάει αν θα κάνουν χειραψία (vid)

Την “πλάτη” στην Άνγκελα Μέρκελ γύρισε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την πρώτη τους συνάντηση την Παρασκευή στον Λευκό Οίκο, καθώς αρνήθηκε να κάνει μαζί της την καθιερωμένη, για χάρη του φωτογραφικού φακού, χειραψία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να αποφεύγει και μάλιστα επιδεικτικά, την χειραψία με την Γερμανίδα καγκελάριο. Ενώ οι δύο ηγέτες κάθονται χαλαρά στο οβάλ γραφείο ενώπιον των φωτογράφων και δημοσιογράφων, ένας εκπρόσωπος ΜΜΕ ρωτάει “χειραψία;”.

Ο Τραμπ με ένα περίεργο και παγωμένο ύφος, κοιτάζει αλλού, κάνοντας ότι δεν άκουσε ενώ η Μέρκελ σκύβει προς το μέρος του και φαίνεται να τον ρωτάει αν θα ήθελε να κάνουν την περιβόητη χειραψία. Ο Τραμπ παραμένει “άγαλμα”, αγνοώντας την και η Μέρκελ μειδιά…

(Φωτό: AP Images / Evan Vucci)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα