Βίντεο: Πώς αντέδρασε η βασίλισσα Ελισάβετ όταν ο Κάρολος την είπε δημοσίως “μανούλα”

Βίντεο: Πώς αντέδρασε η βασίλισσα Ελισάβετ όταν ο Κάρολος την είπε δημοσίως “μανούλα”
Η βασίλισσα Ελισάβετ στη σκηνή του Royal Albert Hall μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο AP

Οι εορτασμοί για τα 92α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ φέτος τα είχαν όλα: Από μία συναυλία με την συμμετοχή κορυφαίων σταρ της μουσικής μέχρι μια σπαρταριστή αντίδραση στην αναπάντεχη προσφώνηση του πρωτότοκου γιου της, που έγινε viral στα social media.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε 92 ετών και συνεχίζει να σπάει μόνη της τα ρεκόρ του εαυτού της ως η μακροβιότερη και η μεγαλύτερη σε ηλικία μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα φετινά της γενέθλια γιορτάστηκαν για μία ακόμη φορά με τη λαμπρότητα και επισημότητα που αρμόζει στην περίσταση, με το φετινό “πάρτι” προς τιμήν της να σπάει τα στερεότυπα, αφού επρόκειτο στην ουσία για μία συναυλία με την συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της σύγχρονης, pop, rock, r’n’b και όχι μόνο μουσικής.

Η Ελισάβετ εμφανίστηκε στο κεντρικό θεωρείο του Royal Albert Hall έχοντας στο πλευρό της όλη την οικογένειά της, πλην του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο, αλλά και της Κέιτ Μίντλετον, που εντός των ημερών θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ανέλαβε χρέη συνοδού, αλλά και παρουσιαστή της Ελισάβετ όταν ήρθε η ώρα να ανέβει στην κεντρική σκηνή. Ξεκινώντας την ομιλία του την αποκάλεσε “μεγαλειότατη” για να συμπληρώσει… “μανούλα”! Το βλέμμα και η έκφραση της Ελισάβετ στο άκουσμα αυτής της προσφώνησης έγινε viral, αποδεικνύοντας αν μη τι άλλο ότι στα 92 της, η βασίλισσα δεν έχει χάσει το χιούμορ της.

Τα φλας άστραψαν και πάλι για τους μελλόνυμφους Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, με το νέο μέλλος της βασιλικής οικογένειας να αποσπά διθυράμβους από τα βρετανικά media για τη δημιουργία της Stella McCartney που φορούσε.

Ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ instagram

Από τη σκηνή του θρυλικού λονδρέζικου θεάτρου παρήλασαν μεγάλα αστέρια της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας προς τιμήν της βασίλισσας, όπως ο Τομ Τζόουνς, ο Στινγκ, η Κάιλι Μινογκ, ο Σάγκι, ο Κρεγκ Ντέιβιντ, κ.α., τραγουδώντας παλιές και νέες μουσικές επιτυχίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα