Βίντεο: Πράκτορας του FBI χορεύει και πυροβολεί κατά λάθος πελάτη μαγαζιού

Βίντεο: Πράκτορας του FBI χορεύει και πυροβολεί κατά λάθος πελάτη μαγαζιού
Πράκτορας του FBI χορεύει και πυροβολεί κατά λάθος πελάτη μαγαζιού YouTube

Ο πράκτορας φαίνεται να επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες στην πίστα nightclub όταν συμβαίνει το κακό

“Ξινές” βγήκαν σε έναν πράκτορα του FBI οι…χορευτικές επιδείξεις στην πίστα νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, αφού κατά τη διάρκεια μιας φιγούρας πυροβόλησε κατά λάθος πελάτη του μαγαζιού.

Σε βίντεο φαίνεται ο πράκτορας, που είναι εκτός υπηρεσίας, να είναι στην πίστα του nightclub και να δίνει ρεσιτάλ στον χορό. Κάποια στιγμή κάνει μια κωλοτούμπα στον σέρα και του πέφτει το όπλο, που είχε στο πίσω μέρος του παντελονιού του. Προσπαθώντας να το πιάσει, το όπλο πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι θαμώνας του καταστήματος. Το θύμα, όπως αναφέρει η Denver Post, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο club στο κέντρο του Ντένβερ.  Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο πράκτορας ανακρίθηκε και η υπόθεση πέρασε στα χέρια του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών, χωρίς να του αποδοθεί κάποια κατηγορία.

“Ένας εκτός υπηρεσίας πράκτορας του FBI χορεύει σε ένα νυχτερινό κέντρο, όταν το πυροβόλο όπλο του έφυγε από τη θέση του και έπεσε στο πάτωμα. Όταν ο πράκτορας το ανέκτησε, σημειώθηκε ακούσιος πυροβολισμός, ένας θαμώνας δέχτηκε σφαίρα χαμηλά στο πόδι”, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα