Βίντεο: Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη στιγμή της επίθεσης στο σχολείο της Φλόριντα

Βίντεο: Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη στιγμή της επίθεσης στο σχολείο της Φλόριντα
video

Σοκάρουν οι εικόνες που ανέβασαν στα social media οι μαθητές του σχολείου της Φλόριντα ενώ έτρεχαν για να σώσουν τις ζωές τους από την δολοφονική μανία του πρώην συμμαθητή τους

Ο εφιάλτης επέστρεψε για μία ακόμη φορά στα αμερικανικά σχολεία. Ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ, που πριν από ένα χρόνο είχε αποβληθεί από το σχολείο λόγω προβληματικής συμπεριφοράς, επέστρεψε στο λύκειο Marjory Stoneman Douglas της Φλόριντα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 17 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 50.

Οι μαθητές που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο σχολείο εκείνη την ώρα, ήταν στην ουσία και εκείνοι που ενημέρωσαν τον “έξω κόσμο” για την επίθεση που δεχόταν το σχολείο, με τις αναρτήσεις τους στα social media.

Οι πιο ψύχραιμοι από αυτούς και όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν σε πιο “ασφαλή” σημεία, μακριά από τη δολοφονική μανία του 19χρονου, πρόλαβαν να τραβήξουν βίντεο που απεικονίζουν τη φρίκη που έζησαν καθώς και τον πανικό που επικράτησε στο σχολείο.

Τα βίντεο που μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, περιέχουν ιδιαίτερα σκληρές εικόνες, στις οποίες “πρωταγωνιστούν” οι ήχοι από τους κατά ρυπάς πυροβολισμούς του μακελάρη, καθώς και οι κραυγές αγωνίας των παιδιών που έτρεχαν για να σωθούν. Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται καθαρά και ένα από τα θύματα της επίθεσης μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Πολλά παιδιά βρήκαν “καταφύγιο” κάτω από καρέκλες και θρανία, μέσα σε ντουλάπες ή αποθήκες, ενώ ο 19χρονος έμπαινες στην μία τάξη μετά την άλλη σκοτώνοντας κόσμο.

Τα βίντεο μελετώνται πλέον εξονυχιστικά από τις αρχές, προκειμένου να καταγραφεί εξονυχιστικά το χρονικό της φρίκης και οι κινήσεις του δράστη της επίθεσης στο σχολείο της Φλόριντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα