Viral βίντεο επανένωσε οικογένεια μετά από 40 χρόνια

Viral βίντεο επανένωσε οικογένεια μετά από 40 χρόνια
Επανενώθηκε με την οικογένειά του μετά από 40 χρόνια Mumbai Police

Ο 66χρονος, που ήταν εξαφανισμένος από το 1978, καταγράφηκε να τραγουδάει σε δρόμο, 3.300 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή όπου ζούσε

Την οικογένειά του συνάντησε ξανά, μετά από 40 χρόνια, ένας άνδρας στην Ινδία, χάρη σε ένα βίντεο που έγινε viral και το οποίο είδε ο αδερφός του και τον αναγνώρισε.

Ο Κομντράμ Γκαμπίρ Σινγκ εξαφανίστηκε σε ηλικία 26 ετών, το 1978, στο κρατίδιο του Μανιπούρ. Για δεκαετίες η οικογένειά του δεν είχε ακούσει τίποτα για την τύχη του. Μέχρι που ένα βίντεο, στο οποίο φαινόταν να τραγουδάει για χρήματα σε δρόμο του Μουμπάι, 3.300 χιλιόμετρα μακριά, έγινε viral.

Η αστυνομία βοήθησε την οικογένεια να εντοπίσει τον Σινγκ, σήμερα 66 ετών. Ο άνδρας έφτασε στο Μανιπούρ και συνάντησε την οικογένειά του την Πέμπτη.

“Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν ένα από τα ανίψια μου μού έδειξε το βίντεο. Είχαμε χάσει κάθε ελπίδα να τον ξαναδούμε ζωντανό”, ανέφερε ο αδερφός του στην εφημερίδα Hindu.

Ο Σινγκ εντοπίστηκε στο Μουμπάι, όπου ζούσε υπό δύσκολες συνθήκες. Η οικογένειά του υποψιάστηκε ότι μπορεί να ζει στο Μουμπάι, επειδή ο άνθρωπος που τον είχε απαθανατίσει και είχε ανεβάσει το βίντεο στο YouTube τον περασμένο Οκτώβριο, εργαζόταν εκεί.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο Σινγκ εγκατέλειψε το σπίτι του λίγους μήνες μετά τον γάμο του, γιατί δεν ήταν ευτυχισμένος. Από τότε, το 1978 μέχρι πριν λίγες μέρες, ζούσε στο Μουμπάι, όπου κέρδιζε χρήματα είτε με επαιτεία είτε εργαζόμενος.

Την επανένωση του Σινγκ με την οικογένειά του, γιόρτασε και η τοπική αστυνομία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα