‘Βόμβα’ από πορνοστάρ: Ο Τραμπ μου έλεγε ότι του θυμίζω την κόρη του

‘Βόμβα’ από πορνοστάρ: Ο Τραμπ μου έλεγε ότι του θυμίζω την κόρη του
Porn star Stormy Daniels, who says she plans to make a serious run against incumbent U.S. Sen. David Vitter, talks with the media outside of the Southfield Grill in Shreveport, La., on Friday, July 3, 2009. Daniels was told by restaurant managers that she could eat at the establishment, but that she could not speak to customers. Media was also not allowed inside. (AP Photo/The Shreveport Times, Greg Pearson) **NO SALES, MAGS OUT, TV OUT, MANDATORY CREDIT: SHREVEPORTTIMES.COM** AP Photo/The Shreveport Times, Greg Pearson

Η πορνοστάρ χαρακτήρισε το σεξ με τον Ντόναλντ Τραμπ μάλλον... βαρετό

Κρατείστε το όνομα Stormy Daniels γιατί θα μας απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα. Είναι η πορνοστάρ που φέρεται να έλαβε 130.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τη σχέση που υποστηρίζει ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ. Και η οποία είχε δώσει μια αδημοσίευτη συνέντευξη το 2011 η οποία βγαίνει πλέον στο φως της δημοσιότητας και “καίει” τον Αμερικανό πρόεδρο.

Η Stormy Daniels, το αληθινό όνομα της οποίας είναι Stephanie Clifford, υποστηρίζει ότι είχε παράνομη σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, αρκετά χρόνια πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά τρεις μήνες αφού η Μελάνια είχε φέρει στον κόσμο το γιο τους Μπάρον.

Η πορνοστάρ έγινε πρόσφατα ευρύτερα γνωστή υποστηρίζοντας ότι έλαβε 130.000 δολάρια αμοιβή για να μην αποκαλυφθεί ποτέ αυτή η σχέση, αλλά τώρα μια αδημοσίευτη συνέντευξη που είχε δώσει το 2011 στο περιοδικό In Touch φέρνει τα πάνω – κάτω, για άλλη μια φορά, σχετικά με την προσωπική ζωή του Αμερικανού προέδρου.

Η πιο σοκαριστική αποκάλυψη όλων, σύμφωνα πάντα με την Daniels, είναι ότι την ώρα που έκαναν σεξ ο Τραμπ της έλεγε πόσο του θυμιζει την… κόρη του!

Περιγράφοντας την πρώτη του συνάντηση σε ένα τουρνουά γκολφ το καλοκαίρι του 2006, αναφέρει ότι όταν την προσκάλεσε για σε δείπνο στη σουίτα του, την περίμενε στο δωμάτιο του φορώντας μόνο το παντελόνι της πιτζάμας του. Οι προθέσεις του ήταν σαφείς, αφού μετά το φαγητό, ο Τραμπ πέρασε κατευθείαν στο… “κυρίως πιάτο” ζητώντας της να τον ακολουθήσει στο κρεβάτι.

Σήμερα, η Daniels επισημαίνει ότι το σεξ με τον Τραμπ ήταν βαρετό. Παραδέχεται ότι δεν χρησιμοποίησαν προφυλάξεις και όσο για τις εντυπώσεις της λέει: “Δεν ήταν κάτι τρελό. Κάναμε μόνο μια στάση, κάτι που θα περίμενε κάποια από έναν άντρα της ηλικίας του”.

‘Εκτοτε, συνέχισαν να έχουν επικοινωνία. Ο Τραμπ της έλεγε ότι ήταν “όμορφη και έξυπνη” όπως η… κόρη του. Της είχε μάλιστα προτείνει, σύμφωνα πάντα με την ίδια, να πάρει μέρος και στο ριάλιτι “The Apprentice” που παρουσίαζε τότε στο NBC. Η τελευταία επικοινωνία τους ήταν την περίοδο 2009-2010.

Σημειώνεται τέλος ότι η πλευρά του Αμερικανού προέδρου, δια στόματος του δικηγόρου του που φέρεται να διαπραγματεύθηκε και τη συμφωνία με την πορνοστάρ, αρνείται τα πάντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα