Βρετανή αρθρογράφος προτείνει να απονεμηθεί παράσημο στον δολοφόνο του Μάικλ Μπράουν

default image

Η αρθρογράφος της εφημερίδας "The Sun" αποκαλεί τον νεαρό Μπράουν κλέφτη και τραμπούκο και προτείνει την επιβράβευση του αστυνομικού που τον πυροβόλησε.

Φαίνεται πως η υπόθεση Φέργκιουσον έχει επηρεάσει τον κυβερνοχώρο και εκτός συνόρων των ΗΠΑ, αφού η συζήτηση γύρω από το θέμα στα social media, με προπύργιο το twitter φυσικά, παίρνει φωτιά τα εικοσιτετράωρα που ακολούθησαν την αθώωση του αστυνομικού.

Η Κέιτ Χόπκινς, μια συχνά αμφιλεγόμενη για τις απόψεις της αρθρογράφος της βρετανικής “The Sun”, δεν έχασε ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση και εγείροντας έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

“Δεν πυροβόλησαν τον Μπράουν επειδή ήταν μαύρος. Τον πυροβόλησαν επειδή ήταν κλέφτης και τραμπούκος. Δώστε στον αστυνομικό μετάλλιο. Αυτό της δικαιοσύνης”! Αυτό το tweet ήταν που προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς χρήστες του twitter να της απαντούν πως “αναζητά την προσοχή με οποιοδήποτε κόστος” ή ακόμη και πως “έχει ψυχολογικά προβλήματα”.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν υπήρξαν και εκείνοι που επικρότησαν τη θέση της., λέγοντας πως τα λόγια της είναι αυτό που όλοι σκέφτονται, αλλά κανείς δεν τολμά να ξεστομίσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα