Βρετανία: Πέθανε πρώην παίκτης του Master Chef ενώ έτρεχε στο Μαραθώνιο

Βρετανία: Πέθανε πρώην παίκτης του Master Chef ενώ έτρεχε στο Μαραθώνιο
Το παιχνίδι Master Chef προβάλλεται σε όλη τον κόσμο

Ο διαγωνιζόμενος που είχε φτάσει ως τα ημιτελικά του μαγειρικού διαγωνισμού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου στο Λονδίνο

Πρώην διαγωνιζόμενος στο μαγειρικό show Master Chef, έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Independent, ο 29χρονος επαγγελματίας σεφ κατέρρευσε στο 37ο χλμ και λίγο πριν ολοκληρώσει τη διαδρομή, που ήθελε να αφιερώσει στη μνήμη του πατέρα του που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2016.

O Mat Campbell πρώην διαγωνιζόμενος του master chef που πέθανε κατά τη διάρκεια του Μαραθώνιου του Λονδίνου Master Chef

Όπως διαβάζουμε στην Telegraph, o Matt Campbell ήταν ιδιαίτερα αθλητικός και είχε τρέξει και στον μαραθώνιο του Μάντσεστερ πριν από ένα μήνα και μάλιστα με χρόνο μικρότερο των τριών ωρών.

Ξεκίνησε την καριέρα του εργαζόμενος για κουζίνες βραβευμένες με αστέρια Μισελέν και κατετάγη δεύτερος σε διαγωνισμό του BBC για νέους σεφ σε ηλικία 20 ετών.

Εκπρόσωπος των διοργανωτών του Μαραθωνίου ανακοίνωσε το γεγονός λέγοντας. “Με βαθιά λύπη, επιβεβαιώνουμε το θάνατο συμμετέχοντα στον Μαραθώνιο του Λονδίνου. Η οικογένειά του επέλεξε να τιμήσει τον εκλιπόντα με δωρεά στο Brathay Trust που έχει ως στόχο να στηρίξει νέους ανθρώπους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα