Βρετανική αστυνομία: Τίποτα το ύποπτο στον θάνατο της Dolores O'Riordan

Dolores O'Riordan of Irish rock group "The Cranberries"  perfoms at the Sant Jordi Club in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 4, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
Dolores O'Riordan of Irish rock group "The Cranberries" perfoms at the Sant Jordi Club in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 4, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η γνωστή τραγουδίστρια έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με την κατάθλιψη

Σε κατάθλιψη βρισκόταν η τραγουδίστρια των Cranberries, Ντολόρες Ο'Ριόρνταν, πριν τον θάνατό της, αναφέρουν οικεία της πρόσωπα.

Η Ο'Ριόρνταν είχε δηλώσει στο παρελθόν πως πάλευε με την κατάθλιψη και πως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει το 2013.

Η δημοφιλής ιρλανδή τραγουδίστρια βρισκόταν στο Λονδίνο για ηχογραφήσεις. Σύμφωνα με οικείους της που μίλησαν στο TMZ, τις τελευταίες εβδομάδες υπέφερε από"βαθιά κατάθλίψη".

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο θάνατός της δεν εξετάζεται ως "ύποπτος", ενώ την υπόθεση έχει πλέον αναλάβει η ιατροδικαστική υπηρεσία.

Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας ανέφεραν στο Twitter: "Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο της φίλης μας Ντολόρες. Ήταν ένα απίστευτο ταλέντο και αισθανόμαστε προνομοιούχοι που ήμασταν μέρος της ζωής της από το 1989, που ξεκινήσαμε τους Cranberries. Ο κόσμος έχει χάσει μία αληθινή καλλιτέχνιδα σήμερα. Noel, Mike και Fergal."

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν και άλλα μέλη της μουσικής βιομηχανίας όπως οι Duran Duran, Ronan Keating, Hozier και οι Kodaline αλλά και το ιδρυτικό μέλος των Kinks, Dave Davies.

Φωτογραφία:AP Photo/Manu Fernandez

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε η τραγουδίστρια των Cranberries, Dolores Ο' Riordan

ADVERTISING

SHARE: