Ζευγάρι εξέδιδε γυναίκες για να πληρώνει τα δίδακτρα του παιδιού του

Ζευγάρι εξέδιδε γυναίκες για να πληρώνει τα δίδακτρα του παιδιού του

Στα δίχτυα του ζευγαριού είχαν πέσει 18 γυναίκες από διάφορες χώρες της Ασίας, οι οποίες "χρηματοδοτούσαν" το ιδιωτικό σχολείο της κόρης του

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθισε ένας 45χρονος και η 44χρονη πρώην σύζυγός του, οι οποίοι εξέδιδαν γυναίκες προκειμένου να πληρώνουν την ιδιωτική εκπαίδευση του παιδιού τους.

Ο Χονγκ Τσιν από την Μαλαισία ήταν ιδιοκτήτης ενός κυνοτροφείου σε χωριό του Σάρεϊ, στη Βρετανία ενώ η πρώην σύζυγός του, Λι Βέι Γκάο ζούσε σε έναν διαμορφωμένο σε σπίτι, αχυρώνα με την κόρη τους. Την ίδια ώρα, το ζευγάρι έβγαλε περισσότερες από 100.000 λίρες (112.300 ευρώ) μέσω της εμπορίας γυναικών για πορνεία, έχοντας βοήθεια από την 47χρονη σύντροφο του πατέρα.

Στη δίκη έγινε γνωστό ότι ο Τσιν πλήρωνε το ποσό των 1.400 λιρών (1.600 ευρώ) μηνιαίως σε δίδακτρα. Τα αδικήματά τους αφορούσαν την περίοδο από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2015, όταν η δράση τους αποκαλύφθηκε από τις αρχές. Η αστυνομία, μετά από έρευνες, βρήκε 18 γυναίκες από την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και την Κορέα, οι οποίες είχαν ωθηθεί στην πορνεία.

Μετά από συνεδρίαση 14 ωρών, και οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι κατά πλειοψηφία και μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει γνωστή η ποινή που θα τους επιβληθεί.

Πηγή: Telegraph

ADVERTISING

SHARE: