Ζήτησε τα δεδουλευμένα της – Το αφεντικό της την στραγγάλισε και την τεμάχισε

Ζήτησε τα δεδουλευμένα της – Το αφεντικό της την στραγγάλισε και την τεμάχισε
Άγρια δολοφονία στην Ινδία Pixabay

Ο 30χρονος δράστης στραγγάλισε την 16χρονη, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, έκοψε το σώμα της σε κομμάτια και το έριξε στην αποχέτευση

Κατακρεουργημένη από το αφεντικό της κατέληξε μια 16χρονη στην Ινδία, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και τόλμησε να ζητήσει να πληρωθεί.

Η Σόνι Κουμάρι απασχολούταν για περισσότερο από ένα χρόνο σε σπίτι. Είχε βρει τη δουλειά μέσω ενός “γραφείου οικιακών βοηθών” στο Νέο Δελχί. Ο μισθός της κάθε μήνα πήγαινε στην τσέπη του 30χρονου, που ήταν ο υπεύθυνος του εν λόγω γραφείου. Όταν κάποια στιγμή η κοπέλα ζήτησε να της δώσει τα χρήματα που της οφείλονταν, ο άνδρας την στραγγάλισε και έκοψε το σώμα της σε κομμάτια.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 30χρονος και δύο συνεργάτες του είχαν οργανώσει ένα πρακτορείο, το οποίο προσλάμβανε έφηβες και νεαρές γυναίκες από φτωχές οικογένειες αγροτικών περιοχών, για να εργάζονται ως οικιακές βοηθοί σε σπίτια στο Νέο Δελχί.

Σύμφωνα με την Indian Express, o δράστης και οι συνεργάτες του είχαν δελεάσει την Κουμάρι να εγκαταλείψει το σπίτι της, πριν από τρία χρόνια. Η κοπέλα πληρωνόταν 6.000 ρουπίες (περίπου 75 ευρώ) το μήνα από την οικογένεια στην οποία εργαζόταν αλλά τα χρήματα αυτά δίνονταν κατευθείαν στο γραφείο του 30χρονου.

Πριν λίγες μέρες η Κουμάρι ζήτησε να της δοθούν τα χρήματά της, καθώς ήθελε να φύγει από το Νέο Δελχί και να επιστρέψει στο χωριό της. Ο 30χρονος της ζήτησε να τον επισκεφτεί στο σπίτι του για να συζητήσουν το θέμα αλλά όταν αυτή αρνήθηκε να υποχωρήσει, τότε την στραγγάλισε.

Μαζί με τους δύο συνεργάτες του, έκοψε το σώμα της σε τρία κομμάτια και τα έριξε στην αποχέτευση. Τα απομεινάρια της Κουμάρι βρέθηκαν να επιπλέουν σε κανάλι αποστράγγισης υδάτων την επόμενη μέρα. Η αστυνομία κατάφερε να συνδέσει τον 30χρονο με το θύμα χάρη σε μαρτυρία γείτονά του και έτσι προχώρησε στη σύλληψή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα