7 οικονομικά κόλπα που θα κάνουν το μπάνιο σας να λάμπει

7 οικονομικά κόλπα που θα κάνουν το μπάνιο σας να λάμπει

Σε αυτό το viral βίντεο θα μάθετε 7 φοβερά κόλπα για να καθαρίσετε γρήγορα το μπάνιο σας, μετατρέποντας το σε καινούργιο (Vid)

Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε επτά απλά κόλπα για να καθαρίσετε το μπάνιο σας, κάνοντας το να μοιάζει λαμπερό και καινούργιο.

Δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε, καθώς πολλά κοινά πράγματα που έχετε μέσα στο νοικοκυριό σας, μπορούν να σας φανούν χρήσιμα για να καθαρίσετε ακόμα και τους χειρότερους λεκέδες και τις πιο απαιτητικές βρωμιές. Όπως θα δείτε, το τσάι κάνει θαύματα. Χρήσιμο είναι και το στοματικό διάλυμα, αλλά και το λεμόνι. Η οδοντόβουρτσα δε, θα σας βοηθήσει να καθαρίσει πολλά "κρυφά σημεία". Καλό καθαριστικό, είναι και το ξύδι.

Έξυπνα tips:

Μια οικονομική λύση είναι να φτιάξετε ένα διάλυμα από μαγειρική σόδα και υπεροξείδιο υδρογόνου (οξυζενέ). Ψεκάστε τον καθρέφτη σας και σκουπίστε τον με ένα σφουγγάρι και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Αποτελεσματική είναι και η κρέμα ξυρίσματος.

Για τον καθαρισμό της μπανιέρας, αποτελεσματικό μείγμα είναι το εξής: 1/2 φλιτζανιού ξίδι, 1 φλιτζάνι οινόπνευμα, και 1/4 φλιτζάνι νερό.

Για να καθαρίσετε την τουαλέτα σας, αποδοτική είναι η κοινή οδοντόκρεμα. Εφαρμόστε το μείγμα από οδοντόκρεμα και νερό πάνω στην επιφάνεια της τουαλέτας για 15 λεπτά και μετά τρίψτε και ξεπλύνετε με μία βούρτσα.

Για τα πλακάκια, χρήσιμο είναι ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με χλωρίνη. Θα τα κάνει να λάμπουν.

Για τη σκουριά: Ρίξτε αλάτι πάνω σε μια σκουριασμένη περιοχή, τρίψτε και εφαρμόστε πάνω χυμό λεμονιού.

Για ένα καθαρό ταβάνι βάλτε ξίδι μέσα σε ζεστό νερό και βουτήξτε την σφουγγαρίστρα σας μέσα στο διάλυμα.

Τέλος, για καθαρές κουρτίνες: Σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε 500 ml χλωρίνης για κάθε χρήση, 2 κουταλιές της σούπας υγρό πιάτων. Ψεκάστε σε όλη τη επιφάνεια των κουρτινών.

Πηγή βίντεο: HouseholdHacker

ADVERTISING

SHARE: