Αν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι, αυτό το άρθρο είναι για σένα

Αν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι, αυτό το άρθρο είναι για σένα

Το News247.gr και η Ideal Standard σου δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές για να κάνεις το μπάνιο σου απόλυτα λειτουργικό για όλους και να είσαι σίγουρος/η για την ασφάλεια των παιδιών σου

Για κάθε άνθρωπο, το σπίτι είναι το “καταφύγιό του”, το μέρος που νιώθει ασφάλεια και περνά όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους του. Ωστόσο, ακόμη και στο σπίτι εγκυμονούν διάφοροι μικροί κίνδυνοι, οι οποίοι αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία όταν υπάρχουν μικρά παιδιά.

Εκτός λοιπόν από την καθαριότητα που είναι ο Νο 1 κανόνας για το μπάνιο, ακόμη πιο σημαντική είναι η ασφάλεια. Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία για το ντους των παιδιών; Πώς θα προστατέψεις το παιδί σου από κάποιο έγκαυμα; Τι γίνεται με τις αιχμηρές γωνίες; Η Ideal Standard φροντίζει για όλα αυτά που απασχολούν κάθε γονιό και κάνει το μπάνιο απόλυτα ασφαλές και λειτουργικό για όλη την οικογένεια.

Η ασφάλεια στο μπάνιο

Ένας από τους μεγαλύτερους… εχθρούς κάθε παιδιού είναι οι αιχμηρές γωνίες. Υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι, σε κάθε χώρο και το μπάνιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Και γι’ αυτό όμως υπάρχει λύση. Στην Ideal Standard θα βρεις σειρές ειδών υγιεινής με απαλές γραμμές, χωρίς μυτερές γωνίες, όπως πολλά προϊόντα της συλλογής Connect της Ideal Standard ή της μοντέρνας και λιτής συλλογής Tesi.

Ένα από τα πιο συχνά και επικίνδυνα ατυχήματα στο μπάνιο είναι και η πτώση από γλίστρημα. Η πιο συνηθισμένη λύση για την αποφυγή τους είναι τα αντιολισθητικά χαλιά, ωστόσο δεν είναι και η πλέον σίγουρη, καθώς είναι πολύ εύκολο το χαλί να φύγει από τη θέση του. Για να μειώσεις αρκετούς κινδύνους μπορείς να επιλέξεις αντιολισθητικές ντουσιέρες και κρυστάλλινα τοιχώματα ασφαλείας στην ντουσιέρα σου ή ακόμα μια μπανιέρα με εργονομικό καμπύλο σχήμα για τοποθέτηση σε γωνία, ιδανική για τα παιδιά. Ένα εξίσου σημαντικό ζήτημα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου εάν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι είναι η θερμοκρασία του νερού. Πόσες φορές δεν κάηκες από απότομη ροή καυτού νερού ή απλά ακουμπώντας τον ζεστό κορμό μπαταρίας της βρύσης; Για να αποφύγεις να συμβεί το ίδιο και με το παιδί σου, η Ideal Standard διαθέτει θερμοστατικές μπαταρίες όπως η Ceratherm της Ideal Standard, για άνετη ρύθμιση της θερμοκρασίας, ενώ η καινοτομία Cool Body διατηρεί την επιφάνεια στο εξωτερικό μεταλλικό περίβλημα της μπαταρίας κρύα κατά την ροή ζεστού νερού.

Η λειτουργικότητα στο μπάνιο για ένα μικρό παιδί

Ο σωστός σχεδιασμός είναι το Α και το Ω σε ένα μπάνιο οικογενειακής χρήσης αφενός γιατί βοηθά στην αυτονομία του παιδιού και αφετέρου γιατί του επιτρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση παντού χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Στα μπάνια Ideal Standard όλα γίνονται εύκολα με λειτουργικότητα και εργονομία, με ασφάλεια και ταχύτητα χάρη σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Οι διπλοί νιπτήρες εξυπηρετούν την ταυτόχρονη χρήση δύο ατόμων και εκτός από λειτουργικοί είναι και αισθητικά άψογοι. Οι θερμοστατικές μπαταρίες ελέγχουν τη θερμοκρασία και προστατεύουν από εγκαύματα. Τέλος, τα καθίσματα με μηχανισμό Soft Closing για σταδιακό, αθόρυβο και ελεγχόμενο κλείσιμο είναι ό,τι πρέπει για τα παιδιά.

Αν λοιπόν έχεις μικρά παιδιά, για όλα υπάρχουν λύσεις. Με μερικές απλές, “έξυπνες” επενδύσεις χωρίς μεγάλο κόστος από την γκάμα των προϊόντων της Ideal Standard μπορείς να ανακαινίσεις το μπάνιο σου και εκτός από ένα πολύ όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα να εξασφαλίσεις και την ασφάλεια και λειτουργικότητα που είναι απαραίτητη για όλη την οικογένεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα