Απίστευτα ευρωπαϊκά αξιοθέατα που αξίζουν την αναμονή σας

Απίστευτα ευρωπαϊκά αξιοθέατα που αξίζουν την αναμονή σας
People line up to enter in the Uffizi Gallery in Florence, Italy, Tuesday, Aug. 1, 2017. The famed Uffizi Gallery in Florence is taking a swipe at so-called "hit-and-run tourism," announcing on Monday price increases on single-entry tickets, while inaugurating three-day and annual passes that offer discounted entry with priority access. At left Palazzo Vecchio. (AP Photo/Domenico Stinellis) ap

Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

Αξιοθέατα όπως ο Πύργος του Άιφελ, ο Πύργος της Βίζας και το Big Ben λίγο πολύ οι περισσότεροι τα έχουν επισκεφθεί. Θυμηθείτε, όμως, πόση ώρα σας πήρε για να φτάσετε σε αυτά…

Υπάρχουν πολλά μέρη και αξιοθέατα που αξίζουν την αναμονή σας. Το Business Insider ζήτησε από εμπειρογνώμονες ταξιδίων (Lonely Planet, Rare Escapes και KAYAK) να αναφέρουν ποια είναι τα αγαπημένα τους ευρωπαϊκά αξιοθέατα που πραγματικά αξίζει να επισκεφθείτε.

Δείτε παρακάτω ποια βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων:

ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ SHARD – ΛΟΝΔΙΝΟ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Ο Ουρανοξύστης Shard είναι ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον ορίζοντα του Λονδίνου, σύμφωνα με τον Neil James Cartwright, ταξιδιωτικό εμπειρογνώμονα του KAYAK. Σημειώνεται ότι ένα τραπέζι με θέα τη βρετανική πρωτεύουσα θα σας κοστίσει περίπου 30 λίρες.

ΤΙΒΟΛΙ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΔΑΝΙΑ

Το Τίβολι, ανάλογα με την εποχή του χρόνου, είναι ένα από τα πιο όμορφα πάρκα διασκέδασης που θα έχετε επισκεφθεί ποτέ. Μάλιστα, εάν επιλέξετε την περίοδο των Χριστουγέννων μπορείτε να το επισκεφθείτε δωρεάν. Εκεί θα βρείτε λίμνες με μικρά σκάφη, κινεζικα κτίρια, μικρές καφετέριες και εστιατόρια.

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ

Η μεγάλη, διακοσμημένη δομή ενώνει την ιστορία και την ομορφιά σε μια πραγματικά συναρπαστική τοποθεσία που πρέπει να την επισκεφθεί κανείς από κοντά για να γίνει κατανοητή.

Δείτε και τα υπόλοιπα αξιοθέατα στο Fortunegreece

(AP Photo/Domenico Stinellis)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα