Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν βγαίνεις ραντεβού

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν βγαίνεις ραντεβού
pixabay

Μια ειδικός στις σχέσεις μας αποκαλύπτει το μεγαλύτερο λάθος του ραντεβού

Η Jo Barnett είναι “Relationship Expert” και μιλώντας στον Independent αποκαλύπτει το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όταν βγαίνουμε ραντεβού.

Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με την ίδια: “Το να βιάζεσαι να προχωρήσεις στο κρεβάτι προτού δημιουργήσεις μια εγκεφαλική και συναισθηματική σχέση με τον άλλο/η.

Όταν τα ζευγάρια βιάζονται να προχωρήσουν στο σεξ πριν γνωριστούν καλά, πριν φλερτάρουν, αλλά το κάνουν αμέσως μετά από μια έξοδο για κρασί ή ένα πρώτο ραντεβού, τότε χάνεται κάτι πολύ σημαντικό. Το να εκτιμήσει ο άνδρας την υποψήφια σύντροφό του περαιτέρω. Αν πάρει όσα θέλει με την πρώτη, τότε δεν θα αξιολογήσει εις βάθος τη σχέση”. Φυσικά, στη διαπίστωση αυτή συμβάλλουν τα στερεότυπα για τα δύο φύλα που ισχύουν μέχρι σήμερα.

Όμως, κάτι αντίστοιχο όμως ισχύει και για τη γυναίκα. Όπως λέει η ειδικός: 

“Οι γυναίκες χρειάζονται από την άλλη λίγο μυστήριο και κυνήγι. Αν από τη δική τους μεριά πάρουν όσα έχουν ανάγκη (στο σεξ) με το “καλημέρα”, χωρίς να προσπαθήσουν, τότε δεν αξιολογούν το ίδιο καλά τον άντρα της σχέσης. Κοινώς, όσο πιο γρήγορα αναπτύσσεται μια σχέση, τόσο πιο γρήγορα τελειώνει”.

Και καταλήγει: “Βασικό πρόβλημα είναι και η επικοινωνία. Οι άνθρωποι δεν ανοίγονται, δεν μιλάνε πολύ, δεν λένε τί είναι βασικό για τον καθένα, τί είναι σημαντικό, και δεν κοπιάζουν πολύ για αυτό που θέλουν να χτίσουν”. Μιλώντας πάντα για μια σχέση με προοπτική βάθους, και όχι για κάτι εφήμερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα