Δωρεάν μαθήματα ιταλικών για αρχάριους από το δήμο Θεσσαλονίκης

Δωρεάν μαθήματα ιταλικών για αρχάριους από το δήμο Θεσσαλονίκης

Προλάβετε. Θα σχηματιστεί ένα τμήμα των 25 ατόμων, διάρκειας 40 ωρών

Δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας για αρχάριους (επίπεδο Α1) προσφέρει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, με την ευγενική δωρεά- χορηγία της καθηγήτριας της Ιταλικής Γλώσσας, κας Γιανναράκου Μαρίας.

Θα σχηματιστεί ένα τμήμα των 25 ατόμων, διάρκειας 40 ωρών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους είτε είναι δημότες είτε κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι εφόσον επιλεγούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι Δημότες Θεσσαλονίκης(πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης) ή κάτοικοι Δήμου Θεσσαλονίκης (φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή οτιδήποτε αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας).

Τα μαθήματα διδασκαλίας διάρκειας δύο διδακτικών ωρών θα διεξάγονται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από 16:30 έως 18:00, κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου 2018- Μαϊου 2018.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2018 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Εγνατίας 132.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των μαθητών, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.

Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε δύο μαθήματα. Σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η αίτηση θα αναρτηθεί ΕΔΩ στις 06/02/2018 και ώρα 09:00 π.μ., έως τη συμπλήρωση των τμημάτων. Για πληροφορίες σχετικά με τα Ιταλικά μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ 2313318666 και 2313318662.

ΠΗΓΗ THESTIVAL

ADVERTISING

SHARE: