Η μόδα στις λαμπάδες ζητά να “ανάψεις” σουβλάκι, χοτ ντογκ ή μπουγάτσα

Η μόδα στις λαμπάδες ζητά να “ανάψεις” σουβλάκι, χοτ ντογκ ή μπουγάτσα
Πασχαλινές λαμπάδες Eurokinissi

Συνεχίζεται και φέτος η τάση που θέλει στην Ανάσταση να κρατούν οι πιστοί κάτι -οπτικά- φαγώσιμο -και η αγορά στο κέντρο της Αθήνας έχει μεταμορφωθεί ανάλογα

Η Κυριακή του Πάσχα είναι μόλις 11 μέρες μακριά, ωστόσο το “φαγοπότι” φαίνεται πως ξεκινήσει φέτος από το βράδυ της Ανάστασης, με το “Δεύτε λάβετε φως”. Και αυτό γιατί η νέα μόδα προτείνει στους πιστούς αντί του παραδοσιακού κεριού να υποδεχθούν το Άγιο Φως ανάβοντας ένα “σουβλάκι”, ένα “παγωτό”, μια “μπουγάτσα”, “ποπ κορν. ένα “χοτ ντογκ” ή ένα “κρουασάν”.

Οι πιο τολμηροί μπορούν να επιλέξουν “δυναμίτη” ή και “χειροβομβίδες”… Η χιουμοριστική οπτική στο άναμμα της λαμπάδας φαίνεται πως είναι μια μόδα που ήρθε για να μείνει καθώς η αγορά στο κέντρο της Αθήνας έχει κατακλυστεί τις τελευταίες ημέρες από ευφάνταστες τέτοιες λαμπάδες.

Στον πεζόδρομο της Ευαγγελιστρίας, στο ιστορικό κέντρο, μπορεί κανείς να βρει λαμπάδες που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, με τις τιμές να ξεκινούν από 13 και να φτάνουν μέχρι και στα 26 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση υπόσχονται αστεία ή και περίεργα βλέμματα από φίλους, συγγενείς και αγνώστους που θα έχετε να τα θυμάστε…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα