Η Μονόπολη από εδώ και εμπρός σου επιτρέπει να... κλέβεις επίσημα και με το νόμο

This March 11, 2015 photo shows a Monopoly board in Atlantic City, N.J. - the city on whose real-life streets the Monopoly board game is based. The board game turns 80 years old on Thursday, March 19, 2015. (AP Photo/Wayne Parry)
This March 11, 2015 photo shows a Monopoly board in Atlantic City, N.J. - the city on whose real-life streets the Monopoly board game is based. The board game turns 80 years old on Thursday, March 19, 2015. (AP Photo/Wayne Parry) AP

Η ειδική έκδοση αναμένεται να γίνει ανάρπαστη, αφού σύμφωνα με έρευνα τουλάχιστον οι μισοί παίχτες του δημοφιλούς επιτραπέζιου... κλέβουν

Αμέτρητοι παίκτες της «Μονόπολη» έχουν προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να «κλέψουν» προκειμένου να κερδίσουν, όμως πλέον μια νέα έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού όχι μόνο θα κάνει το «κλέψιμο» νόμιμο, αλλά θα το ενθαρρύνει κιόλας.

Η εταιρεία Hasbro πρόκειται να παρουσιάσει το φθινόπωρο μια ειδική έκδοση της «Μονόπολη» για «κλέφτες», αφού έρευνα που διεξήγαγε σε περίπου 2.000 ανθρώπους αποκάλυψε, όπως ήταν αναμενόμενο, ότι σχεδόν οι μισοί παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

«Οπότε το 2018 αποφασίσαμε ότι έχει έρθει η ώρα να δώσουμε στους οπαδούς του παιχνιδιού αυτό που ήθελαν πάντα, μια “Μονόπολη” που ουσιαστικά ενθαρρύνει το “κλέψιμο”», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Hasbro.

Η νέα εκδοχή της «Μονόπολη» θα περιλαμβάνει 15 επιπλέον κάρτες που θα επιτρέπουν στους παίκτες να επιδίδονται νομίμως τις πιο κοινές παρατυπίες: να προσθέτουν ξενοδοχεία χωρίς να πληρώνουν, να κλέβουν χρήματα από το ταμείο ή να «πηδάνε» ένα τετραγωνάκι.

«Κάθε παίκτης θα αναλαμβάνει την τράπεζα όταν έρχεται η σειρά του (…) γεγονός που θα κάνει πιο εύκολες τις “κλεψιές”», πρόσθεσε η εταιρεία.

Η «Μονόπολη» δημιουργήθηκε το 1935 από έναν άνεργο που καταστράφηκε από το κραχ του 1929. Πλέον διανέμεται σε 114 χώρες και έχει πουλήσει περισσότερα από 275 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

ADVERTISING

SHARE: