Ποιους προορισμούς επιλέγουν οι Έλληνες για το Πάσχα

Ποιους προορισμούς επιλέγουν οι Έλληνες για το Πάσχα
Τσούγκρισμα πασχαλινών αυγών Eurokinissi

Μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και δημοφιλείς προορισμούς στη χώρα μας επιλέγουν οι Έλληνες, ορισμένοι εκ των οποίων θα κάνουν Πάσχα στο εξωτερικό

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει αρχίσει και όσοι πρόκειται να αφήσουν τις εστίες τους φροντίζουν εγκαίρως να ρυθμίσουν τις προϋποθέσεις για το ταξίδι τους. Μια από αυτές είναι η εξασφάλιση ενός αεροπορικού εισιτηρίου, που αν κάνεις κράτηση εγκαίρως τότε θα το βρεις σε καλύτερη τιμή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η airtickets, για την περίοδο από 4 μέχρι 11 Απριλίου 2018, στις προτιμήσεις των Ελλήνων βρίσκονται κατά σειρά η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και η Κέρκυρα, ενώ όσοι αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, επέλεξαν προορισμούς όπως το Λονδίνο, η Λάρνακα και η Ρώμη.

Επίσης, ο μέσος όρος τιμής των εισιτηρίων διαμορφώθηκε στα 235 ευρώ μετ’ επιστροφής, ενώ το 38% των πτήσεων αφορούσε προορισμούς του εσωτερικού έναντι του εξωτερικού, το οποίο ήταν άνω του 62% στο σύνολο των κρατήσεων.

Καταλήγοντας, η πιο δημοφιλής ημέρα αναχώρησης των ταξιδιωτών ήταν η Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου, ενώ οι περισσότεροι “έκλεισαν” τα εισιτήρια της επιστροφής τους για τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου 2018. Ο μέσος όρος ταξιδιωτών ανά κράτηση ήταν 2 επιβάτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα