Πράγματα που κερδίζεις με μια ασφάλεια, πέρα από τα προφανή

Πράγματα που κερδίζεις με μια ασφάλεια, πέρα από τα προφανή

Περίμενες ποτέ ότι μια ασφάλεια θα σου εξασφάλιζε από εκπτώσεις σε ρούχα μέχρι προτάσεις διασκέδασης;

Είναι ωραίο να νοιάζεται κάποιος για σένα. Να θέλει να βγαίνεις κερδισμένος και να αναπτύσσεται μεταξύ σας μια ιδιαίτερη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Είναι ακόμη πιο σημαντικό, βέβαια, όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει μεταξύ εσού και της ασφάλειας που επιλέγεις.

Με τις τόσες επιλογές που υπάρχουν εκεί έξω είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιλέξεις την καλύτερη ασφάλεια ζωής, αυτοκινήτου ή κατοικίας. Αυτήν, που όχι μόνο θα είναι η οικονομικότερη, αλλά θα σου εξασφαλίζει και μια σειρά από προνόμια που ούτε καν φανταζόσουν. Όπως ακριβώς κάνει η Anytime, δημιουργώντας το Anytime Club, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία γίνεται κανείς μέλος από την πρώτη στιγμή που ασφαλίζεται στην εταιρεία.

Τι μπορείς να κάνεις, όμως, σε αυτή την πλατφόρμα; Μέσω του Anytime Club προσφέρει σε όλους τους ασφαλισμένους της, προνομιακές εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα, καθώς και έξυπνες προτάσεις αγορών.

Κάνοντας απλά μια ασφάλεια, μπορείς να έχεις έκπτωση σε ρούχα, είδη για το σπίτι, προτάσεις διασκέδασης και πολλά άλλα, σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες και γνωστές εταιρίες στην Ελλάδα. Και το καλύτερο είναι πως αυτή η έκπτωση μπορεί να φτάσει μέχρι και το 40%. Σαν να κάνεις δηλαδή τις αγορές σου σχεδόν στη μισή τιμή. Κι όλα αυτά, με μια ασφάλεια.

Το ανανεωμένο Anytime Club σχεδιάστηκε αποκλειστικά προς όφελος των υφιστάμενων πελατών. Χαρακτηρίζεται από μοντέρνα αισθητική και κάνει τη διαδικασία αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών ακόμη πιο προσιτή και ευχάριστη. Παράλληλα, είναι mobile friendly, παρέχοντας τη δυνατότητα αγορών με μεγάλη έκπτωση από το κινητό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Ουσιαστικά, λοιπόν, η Anytime με αυτή τη μοναδική υπηρεσία επιβράβευσης και ανταμοιβής πελατών εξασφαλίζει προστιθέμενη αξία στους υφιστάμενους πελάτες της, προσφέροντας μοναδικά και εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Και κάπως έτσι ο απλός πελάτης, μεταμορφώνεται σε έναν καλό φίλο, με τις δύο πλευρές να βγαίνουν εξίσου κερδισμένες.

Είναι τόσο απλό και απέχει μόλις μερικά κλικ. Εντάξει, μπορεί και περισσότερα, γιατί από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις την εξερεύνηση του Anytime Club, δεν θα θες να σταματήσεις τις αγορές. Αν ακόμη δεν έχεις ασφαλιστεί στην Anytime, τότε μάλλον ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα