Το Μεγαλύτερο Δωρεάν Φιλανθρωπικό Σεμινάριο Life Coaching της Νάνσυ Μαλλέρου που έγινε Θεσμός, είναι και φέτος εδώ!

17 Δεκεμβρίου, 10:00 – 14:00 Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» στο Κέντρο της Αθήνας. Οι κρατήσεις θέσεων έχουν ξεκινήσει!

Η ιδέα του «Καλύτερα Γίνεται» γεννήθηκε από την ανάγκη της Νάνσυ Μαλλέρου και της ομάδας της να απαντήσει στη γενικευμένη κρίση που οδήγησε πολλούς συνανθρώπους μας να υποφέρουν από μοναξιά, ανασφάλεια, αίσθηση ματαιότητας και παραίτησης και οι οποίοι έχασαν ή απειλούνται να χάσουν τη ζωή τους όπως την ήξεραν, τη δουλειά τους και κυρίως την πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο.

Χρησιμοποιώντας τη θεωρία, τις ασκήσεις και τα εργαλεία του Life Coaching δημιουργήθηκε η συνθήκη όπου οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να «ξεκλειδώσουν» τις δεξιότητές τους, να ενισχύσουν τη συνειδητότητά τους και να κινητοποιηθούν ώστε να πραγματοποιήσουν αλλαγές που θα τους βελτιώσουν τη ζωή.

Οι συμμετέχοντες μέσα από ένα επιστημονικά σχεδιασμένο τετράωρο Life Coaching Σεμινάριο εμπλουτισμένο με ενδιαφέρουσες ομιλίες, συμβουλές, έξυπνες ασκήσεις, διάλογο και κίνηση, παίρνουν τα ερεθίσματα που θα τους οδηγήσουν στο να αισθανθούν ασφαλείς, να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνοι και να ενισχυθούν προσωπικά από τη δύναμη της ομάδας. Παράλληλα έρχονται σε επαφή με άλλους συνανθρώπους τους με τους ίδιους φόβους, ανησυχίες και προβλήματα, και τους δίνεται η ευκαιρία να μοιραστούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να προσφερούν διαφορετικές λύσεις. Αποκτούν ξανά την πεποίθηση ότι.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Είναι διαπιστωμένο ότι η συλλογική γνώση και η εμπειρία με την κατάλληλη καθοδήγηση παρακίνηση και έμπνευση μπορούν να βελτιώσουν ριζικά την ζωή των συμμετεχόντων και αυτός είναι ο στόχος της Νάνσυ Μαλλέρου και της ομάδας της! Ένας στόχος που τον στηρίζουν και φέτος γνωστές εταιρείες με τις χορηγίες τους και που θα ‘ντύσει’ ζωντανά με τη μουσική της η ταλαντούχα Angelika Dusk!

Στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν όλοι ανεξαιρέτως, αρκεί να υποβάλλουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους μέσω της ιστοσελίδας της Life Clinic Group www.lifeclinicgroup.com ή τηλεφωνικά στο 210 677 2222.

Η Life Clinic Group ιδρύθηκε το 2015 από το πάθος της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου να συνεισφέρει ουσιαστικά σε μια ισορροπημένη κι ευτυχισμένη κοινωνία. Η ίδια και όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες της Life Clinic Group ενδιαφέρονται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία και πιστεύουν ότι το νόημα της ζωής είναι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά.

Όλες οι δραστηριότητές της Life Clinic Group σχεδιάζονται με στόχο οι συμμετέχοντες να δούνε τη ζωή διαφορετικά, να ανακτήσουν την αισιοδοξία τους, να εμπνευστούν, να παρακινηθούν, να πάρουν δύναμη, να πιστέψουν, να ονειρευτούν, να ανακαλύψουν επιλογές που πίστευαν ότι δεν είχαν και πάνω από όλα να δράσουν και να διεκδικήσουν και να δημιουργήσουν μια ζωή που να τους τιμά και να τους αντιπροσωπεύει σε πνευματικό και υλικό επίπεδο.

ADVERTISING

SHARE: