Διάσημες προσωπικότητες που δεν ξέρετε ότι κατέχουν μια αμύθητη περιουσία

Διάσημες προσωπικότητες που δεν ξέρετε ότι κατέχουν μια αμύθητη περιουσία

Φιγούρες του καλλιτεχνικού χώρου, για τις οποίες δεν θα πιστεύαμε ποτέ ότι έχουν καταφέρει να συσσωρεύσουν τόσο σημαντικά κεφάλαια

Yπάρχουν διάσημες προσωπικότητες, όπως η Mαντόνα και ο Μικ Τζάγκερ, των οποίων η φήμη και ο πλούτος τους δεν αμφισβητείται.

Ωστόσο, υπάρχουν φιγούρες του καλλιτεχνικού χώρου, για τις οποίες δεν θα πιστεύαμε ποτέ ότι έχουν καταφέρει να συσσωρεύσουν τόσο μεγάλα κεφάλαια κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Από μουσικούς μέχρι τηλεοπτικές περσόνες, παρακάτω ακολουθούν διάσημες προσωπικότητες που κατέχουν μια αμύθητη περιουσία:

 

JUDGE JUDY

Εκτιμώμενη αξία περιουσίας: 250 εκατ. δολάρια

Η Judy Sheindlin, γνωστή σε όλους ως Judge Judy, είναι η «βασίλισσα» της αίθουσας δικαστηρίων στο αμερικανικό ριάλιτι σόου «Judge Judy». Κατά μέσο όρο, περίπου δέκα εκατ. τηλεθεατές παρακολουθούν τη συγκεκριμένη εκπομπή, ενώ η ίδια λαμβάνει 47 εκατ. δολάρια μισθό ετησίως, έναν από τους υψηλότερους μισθούς που δίδεται σε πρόσωπο της τηλεόρασης.

 

DOLLY PARTON

Εκτιμώμενη αξία περιουσίας: 500 εκατ. δολάρια

Γνωρίσαμε τη Dolly Parton από τα τραγούδια «Jolene» και «Islands in the Stream». Η γνωστή τραγουδοποιός, συνεχίζει να περιοδεύει σε όλον τον κόσμο, ενώ τακτικά εμφανίζεται στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Σημειώνεται ότι η Parton έγραψε τους στίχους του γνωστού τραγουδιού «I Will Always Love You» και κάθε φορά που εσείς το ακούτε, εκείνη πληρώνεται για αυτό.

 

MARTIN LAWRENCE

Εκτιμώμενη αξία περιουσίας: 110 εκατ. δολάρια

Έχουμε καιρό να δούμε τον κωμικό Martin Lawrence στην τηλεόραση, ωστόσο ο ίδιος κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη μεγαλύτερη συμμετοχή του ήταν στο «Martin» μια από τις καλύτερες σειρές του αμερικανικού καναλιού Fox, την οποία και συν-δημιούργησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

 

JIMMY BUFFETT

Εκτιμώμενη αξία περιουσίας: 430 εκατ. δολάρια

O Jimmy Buffet είναι το πρότυπο της χαλαρότητας. Εκτός από το μουσικό του έργο, το οποίο και συνεχίζει να καλλιεργεί, ο ίδιος έχει ξεκινήσει διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες, με σημαντικότερη την αλυσίδα εστιατορίων «Cheeseburger in Paradise» σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ.

Δείτε ποιοι άλλοι βρίσκονται στη λίστα εδώ

 

(Πηγή: fortunegreece)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα