24MEDIA στη ΔΕΘ: Δράσεις για το ψηφιακό ραδιόφωνο

24MEDIA στη ΔΕΘ: Δράσεις για το ψηφιακό ραδιόφωνο

Επισκεφτείτε το περίπτερο της 24MEDIA στη ΔΕΘ (υπαίθριος χώρος Β13, stand 05), για να παρακολουθήσετε ζωντανές ομιλίες για τη σύγχρονη μορφή ενημέρωσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Η νέα μορφή της ψηφιακής ενημέρωσης, που επηρεάζει και διαμορφώνει εκ νέου “συμβατικά” μέσα όπως η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, είναι από τα θέματα που θα απασχολήσουν το πάνελ συζήτησης που θα φιλοξενήσει το πολυμορφικό περίπτερο του Ομίλου της 24MEDIA και το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του Ραδιοφώνου 24/7, όπου θα μεταδίδονται ζωντανές εκπομπές και αφιερώματα καθ’ όλη της διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, την ερχόμενη εβδομάδα θα διοργανωθεί στο περίπτερο της 24MEDIA το παρακάτω πάνελ συζήτησης:

‘Το Ραδιόφωνο στην ψηφιακή εποχή’

( Δευτέρα 11/9 στις 20.00)

Ομιλητές: – Λευτέρης Κρέτσος, Γ.Γ.  Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

– Κώστας Αρβανίτης, Διευθυντής Ραδιοφώνων 24MEDIA

– Δημήτρης Κανελλόπουλος,  Δημοσιογράφος ΕΦ.ΣΥΝ- e-tetRadio.gr

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο της 24MEDIA και να γνωρίσετε από κοντά τις ποικίλες δράσεις που ετοιμάζουμε.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα κορυφαία Μέσα ειδησεογραφικής και αθλητικής ενημέρωσης: News247.gr, Ραδιόφωνο 24/7, Huffpost Greece, Sport24.gr και Sport24 Radio. Μέσα στο περίπτερο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο στούντιο όπου θα γίνονται ζωντανές εκπομπές του Ραδιοφώνου 24/7 και του Sport24 Radio.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηστικά δώρα από τα αγαπημένα τους brands, λαμβάνοντας μέρος στα δύο quiz που θα υπάρχουν στην είσοδο του περιπτέρου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΘ θα διαρκέσει από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων. Κορυφαίες προσωπικότητες από τον χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής, του αθλητισμού και των τεχνών αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα