82η ΔΕΘ: Μεγάλο ενδιαφέρον και προσέλευση στο περίπτερο της 24MEDIA

DEMI MERZIE

Στελέχη της ΝΔ και πλήθος κόσμου επισκέφτηκαν το Σάββατο το περίπτερο της 24MEDIA, στη ΔΕΘ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρώτο φύλλο του Έθνους, που επανακυκλοφόρησε, με τη σφραγίδα του Ομίλου

Για ακόμη μια ημέρα, το περίπτερο της 24MEDIA προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Από το πρωί του Σαββάτου, στο περίπτερο της 24MEDIA, οι επισκέπτες μπορούσαν να προμηθευτούν την εφημερίδα Έθνος, που επανακυκλοφόρησε σήμερα με τη σφραγίδα του ομίλου. Όσοι πέρασαν, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρώτο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας που κυκλοφορεί και πάλι στα περίπτερα.

Παράλληλα, ενόψει της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, στους χώρους της έκθεσης βρίσκονταν πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο CEO της 24MEDIA Σταύρος Δρακουλαράκος, ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου, Κώστας Αρβανίτης, ο Διευθυντής του News 24/7 Στέφανος Τζανάκης και ο Σύμβουλος Έκδοσης της 24MEDIA, Σταμάτης Ζαχαρός, ξενάγησαν στο περίπτερο τους ευρωβουλευτές Θοδωρή Ζαγοράκη και Μαρία Σπυράκη, την Άννα Μισελ Ασημακοπούλου, τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον Κώστα Γκιουλέκα, την Σοφία Ζαχαράκη, την Μαρία Αντωνίου και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Ακόμη, από το περίπτερο της 24MEDIA πέρασε και ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Περικλής Μήτκας, αλλά και ο Πρόερος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.


Τα στελέχη του ομίλου, τους ενημέρωσαν για την επικείμενη ανάπτυξη των sites στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και για την επανέκδοση της εφημερίδας Έθνος.

ADVERTISING

SHARE: