Ακέφαλη η ‘Νέα Σελίδα’ – Έκλεισε η ‘Ελευθερία του Τύπου’

Ακέφαλη η ‘Νέα Σελίδα’ – Έκλεισε η ‘Ελευθερία του Τύπου’
Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Εκκαθαρίσεων συνέχεια στην εβδομαδιαία "Νέα σελίδα", ενώ όπως έγινε γνωστό, ανεστάλη η έκδοση και της κυριακάτικης "Ελευθερίας του Τύπου"

Του Χρήστου Ν.Ε. Ιερείδη

Οι εκκαθαριστικές διαδικασίες συνεχίστηκαν και σήμερα στην εβδομαδιαία “Νέα Σελίδα” του Ηλία Λιβάνη.

Νωρίς το απόγευμα ενημερώθηκε ο διευθυντής σύνταξης και αρθρογράφος της εφημερίδα, Σεραφείμ Κοτρώτσος, ότι λύεται η συνεργασία του- κοινώς απολύθηκε. Στην αρχή της ημέρας είχαν απολυθεί η Αγγελική Σπανού από το πολιτικό ρεπορτάζ και οι αρχισυντάκτριες Νικόλ Λειβαδάρη (του πολιτικού) και Χαρά Βλάχου (της ύλης).

Προ 15ημέρου είχαν  απολυθεί οι διευθυντές της εφημερίδας Παναγιώτης Παναγιώτου και Χρήστος Μαχαίρας και ακόμα 15 περίπου συντάκτες, στο πλαίσιο οικονομικού εξορθολογισμού.

Στο μεταξύ σχεδιάζεται το τηλεοπτικό περιοδικό της εφημερίδας, που θα λέγεται “Tv Page” και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Ακόμη, όπως έγινε γνωστό, ανεστάλη η έκδοση και του κυριακάτικου φύλλου της “Ελευθερίας του Τύπου”.

Οι περίπου 45  εργαζόμενοι που είχαν απομείνει μετά την αναστολή έκδοσης της καθημερινής εφημερίδας  ενημερώθηκαν νωρίτερα το απόγευμα για τις εξελίξεις, ενώ δέχθηκαν διαβεβαίωση, ότι θα εξοφληθούν για τα δεδουλευμένα και τυχόν καθυστερούμενα. Λέγεται δε, ότι ορισμένοι εξ αυτών, θα απορροφηθούν στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα