Αναστέλλεται η στάση εργασίας στα κανάλια

Κανονικά θα μεταδοθούν τελικά τα δελτία ειδήσεων στα κανάλια απόψε, καθώς η ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε την αναστολή της στάσης εργασίας

Την αναστολή της στάσης εργασίας που είχαν κηρύξει στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας για σήμερα από τις 18.00 έως τις 21.00 αποφάσισαν οι ΠΟΕΣΥ και ΠΟΣΠΕΡΤ.

Νωρίτερα, το δικαστήριο εξέδωσε ως προσωρινό μέτρο τη συνέχιση της κανονικής εκπομπής του σήματος του Mega. Είχε προηγηθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΕΤΙΤΑ, 115 εργαζομένων του Μega και μια πρόσθετη παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και της DIGEA.

Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

"Μετά τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου που διατάσσει αναστολή των ενεργειών της DIGEA εις βάρος του MEGA και τη μείωση του σήματός του μέχρι να βγει η απόφαση της προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του MEGA μέσω των σωματείων τους, αναστέλλουμε τις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγελθεί για σήμερα.

Παραμένουμε όμως σε εγρήγορση με διαρκή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων των ομοσπονδιών ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΣΥ, ώστε να επανεκτιμηθούν τα νέα δεδομένα και να προχωρήσουμε σε ενδεχόμενες συνδικαλιστικές ενέργειες.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ δηλώνει και το έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις διώξεις απ’ όπου κι αν προέρχονται, ούτε βέβαια και η σημερινή αγωγή του … STAR !! ενάντια στον αγώνα μας για να μην πέσει μαύρο στο MEGA.

Ο αγώνας για εργασία με αξιοπρέπεια και το δίκαιο και νόμιμο των διεκδικήσεων θα είναι συνεχής και δεν μας τρομάζει κανείς.

Η ενότητα των εργαζομένων και των σωματείων τους απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται τις ζωές μας θα μας οδηγήσει στη νίκη."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανακοίνωση ΔΟΛ για τις εξελίξεις στον Οργανισμό

Χωρίς δελτία ειδήσεων απόψε η τηλεόραση, λόγω MEGA

Νέο ΕΣΡ: Τα πρόσωπα που θα ολοκληρώσουν το σίριαλ των αδειών

ADVERTISING

SHARE: