Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Αθήνα 9,84

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Αθήνα 9,84
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 984 (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI) Eurokinissi

Ως "αυθαίρετη, καταχρηστική και χωρίς νόμιμη αιτιολογία" καταγγέλλει ο δήμος Αθηναίων την απόφαση για δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών προχώρησαν σε προληπτική δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του “Αθήνα 984”, συμπεριλαμβανομένου και του λογαριασμού μισθοδοσίας των εργαζομένων, αλλά και των νομίμων εκπροσώπων του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της τελευταίας δεκαετίας και των συγγενικών τους προσώπων, με την αιτιολογία της οφειλής τέλους χαρτοσήμου επί των δημοτικών επιδοτήσεων.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδα Λαμπρακάκη να συγκληθεί εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Με ανακοίνωσή του, ο δήμος Αθηναίων καταγγέλλει τη συγκεκριμένη απόφαση και κάνει λόγο για “απόφαση που ελήφθη χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, και παρά τις αντίθετες γνωματεύσεις που καταρρίπτουν το εφεύρημα περί οφειλής τέλους χαρτοσήμου επί της δημοτικής επιχορήγησης, και μάλιστα αναδρομικά από το έτος 2006!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα