"Δον Παναγιώτης" και "Το μαυροπούλι": Κερδίστε προσκλήσεις

"Δον Παναγιώτης" και "Το μαυροπούλι": Κερδίστε προσκλήσεις

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Διπλές προσκλήσεις για 20 τυχερούς

Και αυτήν την Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.

-10 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

ΔΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πάνος Μουζουράκης μαζί με τους Ζήση Ρούμπο, Μιχάλη Παούρη και Μυρτώ Ναούμ

ANODOS LIVE STAGE, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 183, ΑΘΗΝΑ, 210-3468100

Κάθε Παρασκευή από 8 Δεκεμβρίου (για περιορισμένες εμφανίσεις)

«Δον Παναγιώτης», ένα υπαρξιακό καθόλου μα καθόλου δράμα σε 5 πράξεις με τον Πάνο Μουζουράκη να κυνηγάει μουσικούς ανεμόμυλους σαν άλλος Δον Κιχώτης στην καρδιά της νυχτερινής Αθήνας.

Ένα πρόγραμμα που θα σας λύσει όλα σας τα θέματα και θα σας δημιουργήσει καινούρια. Βασικός υπεύθυνος γι’ αυτό θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης και τα τραγούδια του, αλλά όχι μόνο. Και κάποια από αυτά που αγάπησε. Και κάποια από αυτά που τον μεγάλωσαν. Και κάποια από αυτά που ζήλεψε που τα λένε άλλοι. Και κάποια που δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα τα έλεγε. Και κάποια που απλώς εξυπηρετούν το πρόγραμμα, του αρέσουν και δεν υπάρχει άλλος λόγος που θα τα πει. Μαζί του ο ηθοποιός και stand up comedian Ζήσης Ρούμπος, ο βιρτουόζος του μπουζουκιού Μιχάλης Παούρης και η τραγουδίστρια Μυρτώ Ναούμ.

Οι προσκλήσεις περιλαμβάνουν ποτό και ισχύουν για τις παραστάσεις της Παρασκευής 8 και 15 Δεκεμβρίου, 22.30.

-10 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

ΤΟ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΙ

Του Ντέιβιντ Χάροουερ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΜΑ, ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΙΝΑΤΟΥ 15 -17, ΑΘΗΝΑ, 210-3639343,

Κάθε Τετάρτη στις 19.30, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 & κάθε Κυριακή στις 20.00

Το «Μαυροπούλι» του Ντέιβιντ Χάροουερ είναι ένα έργο μοναδικό! Ανιχνεύει τα απόλυτα όρια της ηθικής, της σεξουαλικής επιθυμίας, του νοήματος του έρωτα, της επίδρασης που έχει το παρελθόν στο παρόν στις ανθρώπινες σχέσεις.

Στο έργο αυτό δεν υπάρχουν ξεκάθαρες διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό. Αποδεικνύει πως οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να ξεπεράσουν τις νόρμες και τους νόμους, γιατί είναι πέρα από κατηγοριοποιήσεις και ταμπέλες.

Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Ανθή Σαββάκη

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης Μετάφραση: Λευτέρης Γιοβάνιδης Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα Κοστούμια: Σοφία Νικολαίδη Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη Video: Κώστας Κιμούλης

Οι προσκλήσεις ισχύουν για τις παραστάσεις της Πέμπτης 7 και Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, 21.00.

*Οι λεπτομέρεις για τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς και οι όροι στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

ADVERTISING

SHARE: