DownTown: Το εξώφυλλο για τους πρόσφυγες που προκάλεσε αντιδράσεις

DownTown: Το εξώφυλλο για τους πρόσφυγες που προκάλεσε αντιδράσεις

Άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος και τα media φόρεσαν σωσίβια και θερμικές κουβέρτες και φώναξαν "Είμαστε όλοι πρόσφυγες" στο εξώφυλλο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Τάνια Τσανακλίδου, Σία Κοσιώνη, Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου είναι μερικοί από τους διάσημους που ποζάρουν στο εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, φορώντας άλλος μαντήλι στο κεφάλι, άλλος σωσίβιο, άλλος θερμική κουβέρτα, σε μία -κατά κοινή ομολογία αποτυχημένη- προσπάθεια, να ευαισθητοποιήσουν για το προσφυγικό.

Αποτυχημένη αν κρίνει κανείς από τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει, μετά τη δημοσίευση του εξωφύλλου, για το οποίο οι χρήστες των social media κατηγορούν τους εκπροσώπους του εγχώριου life style για υποκρισία.

Άλλωστε, την αρχή έκανε η ίδια η Τάνια Τσανακλίδου, που έγραψε στο προφίλ της στο Facebook, ότι μετάνιωσε που συμμετείχε στο “εμμετικό αυτό εξώφυλλο”. “Βλακεία μου και λάθος μου”, γράφει.

Ντρεπομαι που υπαρχω σ αυτο το εμμετικο εξωφυλλο κιας μην φωτογραφηθηκα. τους επετρεψα να χρησιμοποιησουν την φωτο του θεατρου κι αυτο ειναι το ιδιο χυδαιο. Βλακεια μου και λαθος!

Posted by
Tania Tsanaklidou on 
Thursday, March 10, 2016

Η συνέχεια δόθηκε στο Twitter, όπου οι χρήστες εξέφρασαν την κάθετη αντίρρησή τους τόσο με την έμπνευση της ιδέας όσο και με την εκτέλεσή της, με τους συγκεκριμένους πρωταγωνιστές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα