Ειδικό ένθετο με τα μεγάλα γεγονότα του 2017 εκτάκτως το Σάββατο με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Ειδικό ένθετο με τα μεγάλα γεγονότα του 2017 εκτάκτως το Σάββατο με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου με συνολικά 9 πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής έρχεται στα χέρια σας με εννιά πλούσια ένθετα.

Αυτό το Σάββατο, ένα μοναδικό ειδικό ένθετο ανασκόπησης της χρονιάς που φεύγει! Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής θυμάται και σας παρουσιάζει όλα τα μεγάλα γεγονότα του 2017 σε μια ειδική έκδοση 64 σελίδων.

 

Ακόμα, μη χάσετε την Ημερησία με όλες τις εξελίξεις στην οικονομική και επιχειρηματική αγορά, το TV ΕΘΝΟΣ, το ΕΘΝΟΣΠΟΡ το ένθετο LIFE για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, το ένθετο για το αυτοκίνητο, ειδικό ένθετο για τον πολιτισμό αλλά και τα ταξίδια.

Μαζί και το ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ με σταυρόλεξα για όλη την οικογένεια.

Όλα τα ένθετα έρχονται με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής στην έκδοση των 2 ευρώ!

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Η εφημερίδα με όλες τις εξελίξεις στην οικονομική και επιχειρηματική αγορά κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με πρώτο θέμα “τo νέο αναπτυξιακό μοντέλο της κυβέρνησης με όπλα το ΕΣΠΑ, το ΠΔΕ και το πακέτο Γιούνκερ και τον αναπτυξιακό νόμο”. Στο επίκεντρο η επαναβιομηχάνιση, η τεχνολογική αναβάθμιση της οικονομίας και η στήριξη της εργασίας των υψηλά μορφωμένων και καταρτισμένων ανθρώπων. Ακόμα, τρία νομοσχέδια-παρεμβάσεις για την ενίσχυση της αγοράς. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Αλ. Χαρίτσης αναλύει τους άξονες της αναπτυξιακής πολιτικής. Επίσης, ενημερωθείτε για τις 4 μεγάλες προκλήσεις για τις τράπεζες.

“Πώς θα μειώσετε τα έξοδα για θέρμανση”. Βήμα προς βήμα η διαδικασία για την τοποθέτηση αυτόνομου συστήματος θέρμανσης στις πολυκατοικίες, χωρίς την έγκριση των υπόλοιπων ενοίκων. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποκοπή από την κεντρική θέρμανση με συμβουλές απο ειδικούς. Μαζί, ο χάρτης του φόρου διαμονής στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Συγκριτικό τεστ της Ελλάδας με Ισπανία, Κροατία, Ιταλία, και Γαλλία και Τουρκία. Επίσης, μιλούν στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ οι Γιάννης Τσέλεπος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “Τσέλεπος Οινοποιητική”,  Γρηγόρης Τάσιος, ο νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων, και Πάνος Γερμανός,  ένας τύπος επιχειρηματία που συναντάται συχνότερα στις ΗΠΑ και κύριος μέτοχος και επικεφαλής ενός ομίλου που περιλαμβάνει σειρά εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

ΤV EΘΝΟΣ

Το αγαπημένο περιοδικό με το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας φιλοξενεί την παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού του Alpha “Νοτα Μία” Σμαράγδα Καρύδη και την πρωταγωνίστρια της σειράς “Παρθένα Ζωή” του ΑΝΤ1 Τζένη Μπότση. Ακόμη ρεπορτάζ για την τηλεοπτική επιστροφή του “Τζον Σνόου” από το Game of Thrones” με σειρά εποχής και τηλεοπτική ανασκόπηση του 2017 με τους χαμένους και τους κερδισμένους της χρονιάς που φεύγει.

 

LIFE

Το ειδικό ένθετο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής αυτή την εβδομάδα σε προετοιμάζει για τη νέα χρονιά: Οι στόχοι της νέας χρονιάς. Πώς θα στήσεις το καλύτερο σχέδιο για ένα ευτυχισμένο 2018 αλλά και ό’σα πρέπει να αφήσεις πίσω στον παλιό χρόνο για να ανανεώσεις το στιλ σου.  Μαζί κυκλοφορούν ειδικά θέματα για τη διατροφή, το fitness, την επιστήμη ενώ ο barteneder του CIN CIN στη Θεσσαλονίκη εξηγεί γιατί η Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων χωρών στον πλανήτη στην υπόθεση ποτό και service. Ενημερωθείτε για τις τάσεις του fine drinking για το 2018.

 

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Η εξομολόγηση του «δράκου» στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μιλάει για όλους και για όλα.

ΤΑΞΙΔΙ

Το ειδικό ένθετο με προτάσεις για τις πιο ωραίες αποδράσεις από την καθημερινότητα, μας ταξιδεύει στην οργιαστική φύση του Καρπενησίου, ενώ με τη βοήθεια της ξεναγού Μαρίας Κυριακίδου εξερευνούμε και ανακαλύπτουμε τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ταξίδι στην μαγευτική Βαρσοβία: Από την μία η ρετρό και ατμόσφαιρα και η μπαρόκ αρχιτεκτονική, από την άλλη η δημιουργική αναγέννηση, στην πολωνική πρωτεύουσα θα περάσετε τα πιο ανεπητίδευτες και χιονισμένες γιορτές. Και τέλος, η γιορτινή Πράγα, τα μάγια της πόλης των χίλιων Πύργων συγκατελέγουν την Πράγα ανάμεσα στους κορυφαίους εορταστικούς τουριστικούς προορισμούς.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο, βιβλίο, μουσική, κινηματογράφος και ό,τι αφορά τις τέχνες σε ένα πλούσιο ένθετο 16 σελίδων. Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία μιλάνε στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σημειώνοντας ότι ανάμεσά τους “υπάρχει η ευγενής άμιλλα που είναι εποικοδομητική”. Επίσης, ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλά στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής : “Πάντα η κωμωδία βγάζει το φίδι από την τρύπα”.

Μαζί δισέλιδο βιβλίο: Τί θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2018 στην ελληνική και ξένη πεζογραφία καθώς και στην κατηγορία δοκίμιο/μελέτες. Ακόμα, δεκαεφτά τραγούδια για να αποχαιρετήσουμε το 2017: Οι μουσικοί παραγωγοί του Ραδιοφώνου24/7 κάνουν το τοπ-17 ελληνικών και ξένων τραγουδιών που κυκλοφόρησαν τη χρονιά που φεύγει.

 

ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ

Επίκαιρα, σύγχρονα και διασκεδαστικά σταυρόλεξα για ολόκληρη την οικογένεια! Στο “ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ” θα βρείτε μεταξύ άλλων σκανδιναβικά, κλασικά, αμερικάνικα διαγράμματα, κρυπτογραφικά Sudokou σε μία πλούσια έκδοση 52 σελίδων.

ΑUTO

Αυτοκινητόδρομος Ε65: Σε λειτουργία 80 χλμ. Ξυνιάδα – Τρίκαλα. Μάθετε τα πάντα για το έργο.  Ακόμα, οδηγήσαμε στη Λισαβόνα το Ford EcoSport και μεταφέρουμε εντυπώσεις από το συμπαγές. Επίσης, Mercedes, 50 χρόνια AMG που προσδίδουν τεχνογνωσία στα μοντέλα παραγωγής και η ΒMW Σειρά 6, η απαστράπτουσα έκδοση σε coupe αμάξωμα που καθηλώνει τον οδηγό.

 

Επιλέξτε το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής στην έκδοση των 2 ευρώ η οποία περιέχει:

  • ΗΜΕΡΗΣΙΑ
  • ΤV EΘΝΟΣ
  • LIFE
  • AUTO
  • ΕΘΝΟΣΠΟΡ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ
  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κάθε Κυριακή πάρτε το Έθνος στα χέρια σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα