ΕΡΤ: Ο επικρατέστερος για τη θέση του Ταγματάρχη

ΕΡΤ: Ο επικρατέστερος για τη θέση του Ταγματάρχη

Βασίλης Κωστόπουλος και Γιώργος Θαλασσινός στις θέσεις διευθύνοντος συμβούλου και αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, αντίστοιχα

Δύο νέα πρόσωπα, πλέον του σημερινού προέδρου Διονύση Τσακνή, περιλαμβάνει ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα στην ΕΡΤ. Εχοντας λάβει, και εξετάσει, πάνω από 25 αιτήσεις στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσίευσε προ λίγων εβδομάδων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς κατέληξε σε δύο πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να αλληλοσυμπληρώνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου (αντί του αποχωρήσαντος Λάμπη ταγματάρχη) είναι ο δικηγόρος Βασίλης Κωστόπουλος, ενώ για τη θέση αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, επικρατέστερος φέρεται να είναι ο Γιώργος Θαλασσινός.

Ο Κωστόπουλος έχει τελέσει επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της ΕΡΤ και είχε αρνηθεί να ενταχθεί στη ΔΤ και τη ΝΕΡΙΤ, όπως έκαναν πολλά στελέχη της ΕΡΤ.

Ο Θαλασσινός έχει περάσει από το διευθυντικό πόστο του ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία επί σειρά ετών και νωρίτερα ήταν εκ των ιδρυτών του σταθμού 902 Αριστερά στα FM, από όπου και αποχώρησε με τη διάσπαση του Συνασπισμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα