ΕΡΤ: Το πρόγραμμα με το οποίο επιστρέφει

ΕΡΤ: Το πρόγραμμα με το οποίο επιστρέφει
Αλλαγλη λογότυπου από ΝΕΡΙΤ σε ΕΡΤ στο κτήριο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην οδό Μεσογειών την Δευτέρα 8 Ιουν'ιου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Επανέρχεται την Πέμπτη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η ΕΡΤ. Το πρόγραμμα με το οποίο θα ανοίξει η "αυλαία"

Μετά από δύο χρόνια, η ΕΡΤ επανέρχεται την Πέμπτη στις οθόνες μας με τα σήματα ΕΡΤ-1 – ΕΡΤ2 – ΕΡΤ3. 

Το άνοιγμα θα κάνουν στις 06:00 οι δημοσιογράφοι Νίκος Αγγελίδης και Βασιλική Χαϊνά με την «Πρωινή Ενημέρωση» μέχρι τις 08:00 ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν και μέχρι τις 10:00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας και στη συνέχεια, μέχρι τις 12:00 ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος της ΕΡΤ θα συνεχιστεί στις 16:00 με την εκπομπή «OnERT» και τους Ελένη Χρονά και Ανδρέα Ροδίτη.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ημέρας θα μεταδοθεί στις 21:00 και θα το παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος, ενώ η ανασκόπηση της ημέρας στο νυχτερινό δελτίο, στις 24:00.

Στις 22:00 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας» και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημιουργό.

Επαναλειτουργούν και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ

Στις 8 το πρωί θα εκπέμψουν ταυτόχρονα όλα τα προγράμματα της ΕΡΑ. Το Πρώτο Πρόγραμμα, το Δεύτερο, το Τρίτο, η ΕΡΑ Σπορ, το EΡΑ Kosmos 93.6, η «Φωνή της Ελλάδος» και οι περιφερειακές ΕΡΑ, με κανονική ροή προγράμματος.

Μεγάλη συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου

Στο πλαίσιο ανοίγματος της ΕΡΤ προγραμματίζεται μεγάλη συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου στις 20:00 από τα Μουσικά Σύνολα και υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη.

Επί σκηνής επίσης θα βρεθούν πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι: Θάνος Μικρούτσικος με την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαϊδη, η λαϊκή ορχήστρα Χρήστος Λεοντής υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και με τη σύμπραξη των Ιωάννας Φόρτη και Ζαχαρία Καρούνη, ο Γιώργος Ανδρέου με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, οι Encardia, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Απόστολος Ρίζος και ο Νίκος Ζιώγαλας.

Η συναυλία θα μεταδίδεται ζωντανά και από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα