Eurovision 2015: Ψηφίστε το χειρότερο τραγούδι που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό

Eurovision 2015: Ψηφίστε το χειρότερο τραγούδι που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό

Τα τραγούδια της Eurovision που λατρεύουμε να μισούμε, είτε για τη σκηνική τους παρουσία είτε για τους στίχους και τη μουσική

Είμαστε μια ανάσα από τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και ενώ έχετε ήδη ψηφίσει την καλύτερη συμμετοχή της Ελλάδας, ήρθε η ώρα να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη και να ψηφίσετε την αγαπημένη σας χειρότερη συμμετοχή.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι απόψεις διίστανται για το συγκεκριμένο θεσμό, για τη χρησιμότητα αλλά και την ποιότητά του.Το σίγουρο είναι πως όλοι ασχολούνται με την Eurovision, άλλοι για να τη κατακρίνουν και άλλοι για να την υπερασπιστούν, πάντα όμως όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε αυτόν τον διασκεδαστικό διαγωνισμό. Και λέω διασκεδαστικό γιατί σε αυτόν συναντάμε όμορφα τραγούδια, αλλά και τραγούδια που μας προκαλούν απορία για το τι σκέφτονταν οι ερμηνευτές και οι δημιουργοί τους.

Όπως τα παρακάτω, που μπορεί να μην διακρίθηκαν για την ποιότητά τους, αλλά σίγουρα προκάλεσαν πολύ γέλιο και δέχτηκαν, τις περισσότερες φορές, σκληρή κριτική.

 *Περιμένουμε τις προτάσεις σας στα σχόλια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα