Game of Thrones: Ο Peter Dinklage τραγουδά για τους νεκρούς χαρακτήρες της σειράς

Game of Thrones: Ο Peter Dinklage τραγουδά για τους νεκρούς χαρακτήρες της σειράς

Φόρο τιμής στους "χαμένους" χαρακτήρες του Game of Thrones αποφάσισε να αποδώσει ο Tyrion Lannister, κατά κόσμον Peter Dinklage. ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS (vid)

Επειδή οι πιθανότητες να επιβιώσει ένας χαρακτήρας στο Game of Thrones είναι ελάχιστες ο Peter Dinklage αποφάσισε να αποδώσει φόρο τιμής σε όλους εκείνους που έφυγαν νωρίς.

Το απίστευτο βίντεο που κυκλοφόρησε από τους Coldplay στα πλαίσια της νέας καμπάνιας της φιλανθρωπικής οργάνωσης Red Nose Day, για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους ανθρώπους που ζουν κάτω από φτώχεια, έχει κάνει σε λίγες, μόλις, ώρες τον γύρω του διαδικτύου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς χαρίζει μια μοναδική ερμηνεία και παράσταση στους θαυμαστές του.

Το τραγούδι υπενθυμίζει όλους τους νεκρούς χαρακτήρες της σειράς, αναφέροντας χαρακτηριστικά “Θυμάστε τον Ned Stark, είχε πολύ πλάκα. Αλλά επιβίωσε μέχρι την 1η σεζόν”.

Η ερμηνεία του Dinklage αποτελεί ένα κομμάτι του σόου που έχει ετοιμάσει το αμερικάνικο δίκτυο NBC για για τη φιλανθρωπική εκστρατεία.

(Πηγή: EntertainmentWeekly)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα