Γκάφα ολκής από το Newsweek: Κυκλοφόρησε με πρόεδρο την Κλίντον

Γκάφα ολκής από το Newsweek: Κυκλοφόρησε με πρόεδρο την Κλίντον

Για όλο τον κόσμο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, για το αμερικανικό περιοδικό όμως νικήτρια των εκλογών είναι η αντίπαλός του, φιλοξενώντας το ανάλογο "πανηγυρικό" θέμα

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε το αμερικανικό περιοδικό Newsweek, καθώς λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των εκλογών, κυκλοφόρησε με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ στο εξώφυλλο. Και αν για όλο τον κόσμο αυτός είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, για το περιοδικό είναι η Χίλαρι Κλίντον.

Οι άνθρωποι του Newsweek είχαν προφανώς ετοιμάσει θέματα και για τους δύο αντιπάλους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο από πίεση ή απροσεξία, το “πράσινο φως” δόθηκε από τους υπεύθυνους στο λάθος πρόσωπο.

Σύμφωνα με την New York Post, περίπου 125.000 αντίτυπα διανεμήθηκαν και όπως ήταν λογικό, γρήγορα ανακλήθηκαν για να κυκλοφορήσουν τα σωστά.

Στο επίμαχο εξώφυλλο φιγουράρει χαμογελαστή η υποψήφια των Δημοκρατικών με τον τίτλο “Κυρία Πρόεδρος: Το ιστορικό ταξίδι της Χίλαρι Κλίντον προς τον Λευκό Οίκο”. Και στο θέμα αναφέρεται, μεταξύ άλλων: “Η εκλογή της ήταν μοναδική για πολλούς λόγους, γιατί μία γυναίκα υποψήφια αντιμετώπισε το είδος του δημαγωγού, το οποίο μέχρι τώρα είναι άγνωστο στην αμερικανική πολιτική σκηνή”.

Και συνεχίζει: “Την ημέρα των εκλογών αποκαλύφθηκε ότι οι Αμερικανοί σε όλη τη χώρα απέρριψαν κατηγορηματικά τον φόβο και το βασισμένο στον συντηρητισμό, μίσος, που “πούλησε” ο Ντόναλντ Τραμπ. Το ψηλότερο γυάλινο ταβάνι στον δυτικό κόσμο, τελικά κατέρρευσε”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Topix Media, συνεργάτη του Newsweek, επεσήμανε: “Όπως συμβαίνει σε όλους, κάναμε λάθος”.

Πηγή: Guardian

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα