Η Nova προσφέρει 12 ώρες προς όλα τα κινητά με τα νέα προγράμματα plus, μόνο με 5€ τον μήνα

Η Nova προσφέρει 12 ώρες προς όλα τα κινητά με τα νέα προγράμματα plus, μόνο με 5€ τον μήνα

Το νέο "θαύμα" της Nova αποτελεί την απάντηση στις αναπάντητες: 12 ώρες προς όλα τα κινητά, μόνο με 5 ευρώ τον μήνα μέσα από τα νέα προγράμματα plus

Η Nova συνεχίζει τα “θαύματα” τώρα που η ψυχαγωγία και η επικοινωνία έγιναν ένα και δίνει την απάντηση στις αναπάντητες, λανσάροντας τα προγράμματα plus, με τα οποία όλοι μπορούν να κάνουν απίστευτη οικονομία και να μειώσουν τον λογαριασμό τους.

Πιο αναλυτικά, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν τη δυνατότητα, μόνο με 5 ευρώ επιπλέον (στα προγράμματα Nova3play Family και Nova3play Cinema) να απολαμβάνουν 12 ώρες κλήσεων από το σταθερό τους προς όλα τα κινητά, κάθε μήνα, απλά επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα plus: Nova3play Family+ και Nova3play Cinema+.

Με το νέο “θαύμα” της η Νova δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να έχουν πρακτικά απεριόριστη επικοινωνία από σταθερά προς κινητά,  μεγάλη οικονομία στα κόστη των τηλεπικοινωνιακών τους υπηρεσιών αλλά και σημαντικό έλεγχο στον μηνιαίο τους λογαριασμό!

Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να επισκεφθεί ένα κατάστημα Nova και να επιλέξει το πρόγραμμα που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του για ψυχαγωγία κι επικοινωνία.

Με Nova ζεις καλύτερα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα