Κερδίστε προσκλήσεις για το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και την θεατρική παράσταση "ΣΕΞ ΛΕΞΙΚΟΝ"

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

Και αυτήν την Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ, το οποίο κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο, τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.

-ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ, γυρίζω τις πλάτες μου…

Μαζί του η Δήμητρα Κελεκίδη και τα Κίτρινα Ποδήλατα

«ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Up Stage», ΣΥΓΓΡΟΥ 143, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΗΛ.: 210-9315600.

Ο αγαπημένος συνθέτης και τραγουδοποιός θα παρουσιάσει στο «Γυάλινο Up Stage» ένα πρόγραμμα γεμάτο με όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, αλλά και με τραγούδια φίλων του που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική. Μαζί με τον Διονύση Τσακνή εμφανίζεται η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Δήμητρα Κελεκίδη, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, μέσα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της σε γνωστό talent show. Τον Διονύση Τσακνή και τη Δήμητρα Κελεκίδη, πλαισιώνει μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Ο Νίκος Καλαντζάκος στο πιάνο, ο Δημήτρης Καρασούλος στην κιθάρα, ο Ηλίας Παρασκευόπουλος στα τύμπανα και ο Νίκος Πολίτης στο μπάσο.

-ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

«ΣΕΞ ΛΕΞΙΚΟΝ»

του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου

ΘΕΑΤΡΟ 104, ΕΥΜΟΛΠΙΔΩΝ 41, ΓΚΑΖΙ, ΤΗΛ.: 210-3455020

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15 και κάθε Κυριακή στις 19.00 (έως 6 Φεβρουαρίου).

Τι γινόταν όταν ένα νεαρό ζευγάρι, το έτος 1978, επιχειρούσε να κάνει έρωτα για πρώτη φορά; Σχεδόν κανείς δεν θυμάται πια... Στο θέατρο «104», όμως, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Κυριακή, οι παλιοί θυμούνται και οι νέοι μαθαίνουν ότι όλα είναι διαφορετικά από τότε, αλλά η πρώτη φορά δεν αλλάζει είτε συμβαίνει στην εποχή του cyber sex είτε στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Με χιούμορ, τρυφερότητα και φρέσκια ματιά, η σκηνοθέτις Αγγελίτα Τσούγκου διεισδύει σε έναν ξεχασμένο χρόνο για να θυμίσει στο κοινό λέξεις, έννοιες, σκέψεις, μια ολόκληρη υπέροχη εποχή.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Φωτεινή Αθερίδου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αγγελίτα Τσούγκου

*Οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς και οι όροι στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

ADVERTISING

SHARE: