Κώστας Βουτσάς και Ρέα Γαλανάκη στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή “Πεζοί στον Αέρα”

Κώστας Βουτσάς και Ρέα Γαλανάκη στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή “Πεζοί στον Αέρα”

Οι καλεσμένοι της εκπομπής "Πεζοί στον Αέρα" με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη για αυτό το Σαββατοκύριακο - Το Σάββατο Κώστας Βουτσάς και Ρέα Γαλανάκη και την Κυριακή Όλγα Νικολαίδου και Παντελής Μάκκας

Προσκλεκλημένος το Σάββατο ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστας Βουτσάς, προτού σκαρφαλώσει ακμαιότατος στη ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη για τη νέα του παράστασή, στον ρόλο του Διονύση Παπαπαγιαννόπουλου στη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Το ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου.

Στη δεύτερη ώρα της εκπομπής, μαζί μας θα βρίσκεται η πολυβραβευμένη πεζογράφος Ρέα Γαλανάκη θα μας μιλήσει για τη δεύτερη σκυταλοδρομία Λόγου, με αφετηρία το τελευταίο της βιβλίο «Δυο γυναίκες, δυο θεές», στο πλαίσιο της Αθήνας 2018 Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Βιβλίου, αλλά και για τη συνομιλία της στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τον Ισπανό Χαβιέρ Θέρκας, συγγραφέα του συγκλονιστικού βιβλίου για τον ισπανικό Εμφυλιο «Στρατιώτες της Σαλαμίνας», και τον Κολομβιάνο συνάδελφό της Έκτορ Αμπάντ Φασιολίνσε, του οποίου τον πατέρα δολοφόνησαν φασίστες.

Κυριακή 3 Ιουνίου

Η εκδότρια της ιστορικής αθλητικής εφημερίδας «Φως», συγγραφέας και ηθοποιός ‘Ολγα Νικολαίδου θα είναι προσκεκλημένη της εκπομπής, με αφορμή την έκδοση του νέου της βιβλίου. Ο Leon of Athens, λίγες μέρες πριν το live του στο Φεστιβάλ Αθηνών, παρεμβαίνει τηλεφωνικά από το Λονδίνο, όπου εμφανίζεται στο Camden Rock Festival.

Στην δεύτερη ώρα της εκπομπής, ζωντανά στο στούντιο ο Παντελής Μάκκας , ο οποίος αναπαριστά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, με 60 περφόρμερ τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Την παρέα συμπληρώνει η βραβευμένη ελληνίδα δραματουργός, ιδρύτρια και αρχισυντάκρια του πρωτοποριακού λογοτεχνικού περιοδικού Brand Literary Magazine, Νίνα Ράπη, έργα της οποίας έχουν κυρίως παρουσιαστεί στα Southbank Centre, Soho theatre, Lyric studio, Tristan Bates, ICA, Riverside studios και Gielgud theatre στην Αγγλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα