Λαζόπουλος για το σάλο με τους ΑμεΑ: Ψάχνουν μια φράση για να μου επιτεθούν

Λαζόπουλος για το σάλο με τους ΑμεΑ: Ψάχνουν μια φράση για να μου επιτεθούν

Απάντηση μέσω της εκπομπής σε όλους όσους τον επέκριναν για το σχόλιο στον Σόιμπλε έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος. Το βίντεο με αποσπάσματα παλαιότερων εκπομπών και οι αναφορές στο "σχέδιο" ορισμένων δημιουργίας προβλημάτων στην εκπομπή

Ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο ”Αλ Τσαντίρι Νιούζ’ και όπως ήταν αναμενόμενο απάντησε στις επικρίσεις που δέχτηκε για το σχόλιο του απέναντι στον Σόιμπλε, με το οποίο προκάλεσε την αντίδραση αρκετών σχετικά με τους ΑμεΑ. Για την ακρίβεια ο ηθοποιός ξεκίνησε την εκπομπή με ένα από τα γνωστά βιντεάκια του, όπου επώνυμοι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης φαίνονταν να τον κυνηγούν. “Πιάστε με! Να’ μαι πιάστε με! Καλησπέρα! Με κυνηγάνε οι Αδωνισμένοι, διότι τη σήμερον ημέρα αν δεν είσαι νεοχουντικός ή παλαιοχουντικός, μέλλον δεν έχεις στην ελληνική τηλεόραση, στη σημερινή κατάντια. Η ελεύθερη σκέψη είναι υπό διωγμόν!” ανέφερε μπαίνοντας στο στούντιο.

Ο Λαζόπουλος μίλησε για σχέδιο κάποιων κύκλων εναντίον του, που παρακολουθούν το Τσαντίρι και αναζητούν ευκαιρία να του επιτεθούν. Αναφέρθηκε και πάλι στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος όπως είπε το “ξεκίνησε πρώτος”, αναλαμβάνοντας, όπως είπε “συμβόλαιο εκτέλεσης”.

Δείτε το βίντεο της έναρξης.

Ζήτησα όχι μία, αλλά χίλιες συγνώμες

“Αν εκείνη τη στιγμή άνοιγε την τηλεόραση, ένας άνθρωπος που δεν με είχε δει ποτέ και αγνοούσε την πορεία μου και αμέσως μετά τη φράση μου έκλεινε την τηλεόραση, σίγουρα θα μπορούσε να παρεξηγήσει το νόημα όσων είπα” είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στη συνέχεια της εκπομπής, όπου και σχολίασε το θέμα και συνέχισε: “Αναφερόμουν στον Σόιμπλε, στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Επειδή όμως την ώρα που μιλάει κανείς πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα, σε εποχές που έχουν στενέψει τα μυαλά και ψάχνουν και μετράνε λέξη, λέξη όπως στη δικτατορία” τόνισε, επαναλαμβάνοντας: “Ζήτησα όχι μία, χίλιες συγνώμες. Θα το έκανα για οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο αυτό, αν χωρίς να το θέλω του προκάλεσα κάτι”.

11 χρόνια στην εκπομπή, ξέρουν ποιος είμαι

Στο ίδιο απόσπασμα της εκπομπής, ο Λάκης Λαζόπουλος προέβαλε δηλώσεις εκπροσώπων του Συλλόγου παραπληγικών, οι οποίοι αναφέρονται στην επίμαχη φράση του για τον Σόιμπλε από το περασμένο Τσαντίρι. Επιπλέον, παρουσίασε βίντεο από παλαιότερες εκπομπές όπου έδινε βήμα σε άτομα με κινητικές και άλλες δυσκολίες.

“Ξέρουν οι άνθρωποι και ποιος είμαι και τι κάνω τόσα χρόνια. […] Αλλά εγώ δεν ενοποιώ τους ανθρώπους με βάση ένα πρόβλημα. Εγώ πάντα μιλούσα και μιλάω για τον καθένα ξεχωριστά” είπε και έφερε το παρακάτω παράδειγμα: “Αν δηλαδή αναφερθούμε στον Πιστόριους που σκότωσε και αναφερθούμε στη συγκεκριμένη ψυχολογική κατάσταση, δεν σημαίνει ότι ο καθένας που έχει τα ίδια προβλήματα θα φτάσει στις ίδιες πράξεις”.

“Ρατσισμός είναι να ενοποιείς τους ανθρώπους και αυτό δεν το έκανα ποτέ. Φτάνουμε σε ακραία συμπεράσματα, όπως ας πούμε είναι λυπηρό για κάποιον να είναι ασθενής και να είναι στο νοσοκομείο. Για κανέναν δεν το ευχόμαστε, όμως είναι καλοί άνθρωποι, όλοι όσοι είναι στο νοσοκομείο; Όχι” ανέφερε στη συνέχεια.

Έχουν δώσει εντολή να δημιουργούν προβλήματα

“28 φόνους να έκανα, τέτοιο βρίσιμο δεν θα έτρωγα. Έψαχναν μια φράση να βρουν για να μου επιτεθούν. Έχουν δώσει εντολή σε κάθε τσαντίρι να δημιουργούν προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο που ο Άδωνις ξεκίνησε πρώτος και το έθεσε και αυτό το θέμα, έχει αναλάβει συμβόλαιο “εκτέλεσης”. Τα κάνουν γιατί θέλουν να σταματήσω και κανείς δεν ξέρει τι περνάω για να φτάσω σε αυτή την εκπομπή ακόμη και ζωντανός” είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: “Βρήκαν έναν τρόπο να υμνίσουν ξανά τον Σόιμπλε και μια αφορμή οι δημοσιογράφοι να μην αναφέρουν καθόλου το σχέδιο Σόιμπλε. Έψαχναν μια ευκαιρία να παίξουν οι δημοσιογράφοι τους ευαίσθητους, αυτοί που συνέπραξαν με τις κυβερνήσεις στο κόψιμο των συντάξεων, του έπιασε ο πόνος”.

Ο Λαζόπουλος όμως έστρεψε τα βέλη του και στα κόμματα που προέβησαν σε ανακοινώσεις για το θέμα: “Τέλος, οι αντιδράσεις των κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και Ποτάμι που βγάλαν ανακοινώσεις συμπαράστασης και αγάπης, είναι ένα ακόμη φεστιβάλ υποκρισίας από αυτούς που σηκώναν τα χέρια “ΝΑΙ”, κάθε φορά που ο Σόιμπλε ζητούσε να κόβονται οι συντάξεις των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Το ΠΑΣΟΚ είχε περάσει και νόμο να μην δικαιούνται θεατρικής παιδείας όσοι δεν είναι αρτιμελείς” είπε.

Κλείνοντας ο ηθοποιός ανέφερε πως πολλές φορές σκέφτηκε να τα βροντήξει, όμως δεν “θα κάνει τη χάρη” όπως είπε σε κάποιους. “Δεν είπα ότι είμαι αντικειμενικός. Λέω τη γνώμη μου, αυτό που εγώ πιστεύω, με τα επιχειρήματα που έχω. Δέχομαι τη χολή των ανθρώπων γιατί οι ψυχή τους έχει μαυρίσει και θέλουν να βρουν ένα φορτηγό να φορτώσουν τα μίση τους και μαύρη τους ψυχή. Διατίθεμαι”

Την ώρα της εκπομπής, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης έκανε το εξής σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.


Στο MEGA ουδέποτε μου έγινε λογοκρισία

Ενδιαφέρουν είχε όμως και η αναφορά Λαζόπουλου στην κρίση στο MEGA, αλλά και τις αναφορές του στην περίοδο που συνεργαζόταν με το κανάλι. “Το MEGA έχει βγάλει πολλούς σημαντικούς δημιουργούς, πολύ σπουδαίες σειρές και βέβαια εκεί πρωτοέπαιξα κι εγώ τους “Δέκα Μικρούς Μήτσους”” σημείωσε.

Ο ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη και αφού περιέγραψε πως κόπηκε εκπομπή του στον αέρα με παρέμβαση Μητσοτάκη, τόνισε πως στην εκπομπή του στο MEGA δεν παρενέβη ποτέ κανείς: “Επειδή θέλω πάντα να λέω την αλήθεια, στην κρατική τηλεόραση τη δεκαετία του ’80 και του ’90, όσες φορές προσπαθήσαμε “κοπήκαμε” και τις δύο φορές, δηλαδή έγινε λογοκρισία. Έγινε λογοκρισία και επί ΠΑΣΟΚ και στην ΕΡΤ2 με εντολή Μητσοτάκη “κόπηκε” την ημέρα της πρεμιέρας. Ενώ στο MEGA ουδέποτε μου έγινε λογοκρισία”.

“Εκ των πραγμάτων ένα κανάλι με τόσα χρέη δεν μπορεί να συνεχίσει να δανείζεται, αλλά δεν πρέπει να απαξιωθεί το σύνολο του καναλιού, των εργαζομένων. Επίσης δεν πρέπει να πάνε αδιάβαστοι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, για να τραβήξουν όλους τους εργαζόμενους στο βυθό οι εντεταλμένοι της δημοσιογραφίας” είπε ολοκληρώνοντας:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα