Μάχη στήθος με στήθος στο δελτίο των 20.00

Μάχη στήθος με στήθος στο δελτίο των 20.00
Το ανανεωμένο σήμα του Star Channel Star

Τα δελτία ειδήσεων του Star, του ANT1 και του ΣΚΑΙ συνέχισαν τη σκληρή μάχη στην τηλεθέαση και τον Μάρτιο

Η παραδοσιακή ώρα των δελτίων ειδήσεων για τα ιδιωτικά κανάλια, παραμένει το βασικό πεδίο σκληρής μάχης στην τηλεθέαση. ΑΝΤ1, Star και ΣΚΑΙ προβάλουν το κεντρικό τους δελτίο την ίδια ώρα και οι μάχες στους πίνακες μετρήσεων παραμένουν δυνατές. Παρά το γεγονός πως τα τρία δελτία βρίσκονται αρκετά χαμηλά σε τηλεθέαση, σε σχέση με τις επιδόσεις του παρελθόντος ή ακόμη και με το αντίστοιχο του Alpha που όμως προβάλλεται χωρίς αντίπαλο μια ώρα νωρίτερα.

Σε κάθε περίπτωση, στο λεγόμενο δυναμικό κοινό, πρώτο βρέθηκε τον μήνα Μάρτιο, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. Στην ενημερωτική ζώνη των 20:00, και για τις ημέρες από Δευτέρα ως Κυριακή, το δελτίο τερμάτισε στην πρώτη θέση για τέταρτο συνεχόμενο μήνα με ποσοστό 12,9%.

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με 11,9% και στην τρίτη θέση το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με 10,9%.

Την ίδια ώρα, στο σύνολο του κοινού η εικόνα ανεστράφη με το Star να καταλήγει τρίτο, με μέσο όρο 452.972 χιλιάδες τηλεθεατές, με πρώτο τον ΣΚΑΪ και 587.969 χιλιάδες τηλεθεατές και τον ΑΝΤ1 στη δεύτερη θέση με 478.070 χιλιάδες τηλεθεατές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα