MEGA, ώρα μηδέν

MEGA, ώρα μηδέν
Η είσοδος των γραφείων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA eurokinissi

Σήμερα, Δευτέρα, είναι η πιο κρίσιμη μέρα για τον ιστορικό τηλεοπτικό σταθμό, καθώς συνεδριάζει το ΕΣΡ προκειμένου να αποφανθεί για το μέλλον του. Κινητικότητα από τους μετόχους για να μην πέσει το "μαύρο"

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να  κριθεί οριστικά το μέλλον του MEGA. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ο ολομέλεια της ανεξάρτητης αρχής αναμένεται να συνεδριάσει για την περίπτωση του σταθμού. Σύμφωνα με το γράμμα του νόμου και εφόσον οι μέτοχοι του MEGA δεν εξέφρασαν ενδιαφέρον στην διαδικασία αδειοδότησης, το ΕΣΡ οφείλει να αναστείλει τη λειτουργία του.

Ωστόσο, όπως προκύπτει  από ανακοίνωση των εργαζομένων του σταθμού, οι μέτοχοι του MEGA φαίνεται πως κινητοποιούνται προκειμένου να εκθέσουν στο ΕΣΡ την πρόθεσή τους να καταθέσουν αίτηση για θεματική άδεια. Οι εργαζόμενοι παρατήρησαν κινητικότητα το μεσημέρι της Κυριακής στο δεύτερο όροφο των γραφείων του σταθμού.

“Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας δήλωσαν σύμφωνα με τους εργαζομένους πως “συνεδρίασαν για να καταθέσουν αύριο στη συνεδρίαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου πρόταση για να ενταχθεί το Mega στην διαδικασία των θεματικών αδειών”.

Στις συνομιλίες που ακολούθησαν, τα μέλη του  Δ.Σ. σημείωσαν ότι «εκπροσωπούν δύο μετόχους, Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη, καθώς ο τρίτος μέτοχος «βρίσκεται μακριά από την υπόθεση Mega» (σ.σ. Σαββίδης)», αναφέρουν σε ανακοινωση τους οι εργαζόμενοι του Mega. Σημειώνουν επίσης πως τα μέλη του Δ.Σ. του σταθμού «δήλωσαν ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν για το σύνολο των δεδουλευμένων τους και επιφυλάχτηκαν να ερευνήσουν και να μας πουν την Τρίτη (σ.σ. Αύριο) γιατί έγινε επιλεκτική πληρωμή ορισμένων εργαζομένων με μισθούς δύο μηνών».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα