MEGA: Υπόμνημα των εργαζομένων προς την αντιπροεδρία της κυβέρνησης

MEGA: Υπόμνημα των εργαζομένων προς την αντιπροεδρία της κυβέρνησης
Η είσοδος των γραφείων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018, ημέρα που λήγει η προθεσμία για την συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. αποφάσισε να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας προκαλώντας την οργή των εργαζομένων στο κανάλι. Το Mega έχει τη δυνατότητα, να εκπέμπει, ως το τέλος του Φεβρουαρίου, καθώς, όπως ορίζει ο νόμος 4339/2015, όποιος σταθμός δεν συμμετάσχει στη αδειοδοτική διαδικασία, μπορεί να μεταδίδει σήμα έως και τρεις μήνες από την προκήρυξη των αδειών, η οποία έγινε στις 27 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) eurokinissi

Στο κείμενο αναφέρονται τα οικονομικά στοιχεία της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑE και αναλυτικά στοιχεία για τις απαιτήσεις του δανείου και των οφειλομένων προς τους εργαζόμενους

Στα χέρια της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης βρίσκεται από την Δευτέρα υπόμνημα των εργαζομένων του MEGA, στο οποίο καταγράφεται η μέχρι τώρα οικονομική κατάσταση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.

Το υπόμνημα είχε ζητηθεί από την αντιπροεδρία στην προ ημερών συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της με επιτροπή εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού μετά την αναφορά των τελευταίων στο πρόβλημα της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Οι εργαζόμενοι συνέταξαν το σχετικό κείμενο, το οποίο περιλαμβάνει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας και αναλυτικά στοιχεία για τις απαιτήσεις του δανείου και των οφειλομένων προς αυτούς. Το υπόμνημα με τις υπογραφές των εκπροσώπων του MEGA εστάλη την Δευτέρα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα