Ν. Παππάς: 'Η ρύθμιση δεν είναι δώρο στους καναλάρχες'

internet       ,     ,     , ,  , 25 , 2017
internet , , , , , 25 , 2017 NICK PALEOLOGOS / SOOC

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τη νέα τροπολογία που ενσωματώθηκε στο νομοσχέδιο για τα τυχερά παίγνια

«Η ρύθμιση δεν είναι δώρο στους καναλάρχες, είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, πρέπει να δούμε και την πραγματικότητα. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των σταθμών αλλά τους εργαζόμενους» διευκρίνισε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς σχετικά με τη μείωση στο 5% από 20% του συντελεστή του ειδικού φόρου επί της αξίας των τηλεοπτικών διαφημίσεων.

Σημείωσε ότι η μείωση του φόρου ισχύει μόνο για τα κανάλια που θα έχουν άδεια και είναι εξισορροπιστική γιατί προέκυψαν νέες επιβαρύνσεις όπως η επιβολή τέλους 2% επί του τζίρου για τον ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και η υποχρεωτική απασχόληση 400 εργαζόμενων. Υπογράμμισε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στον προϋπολογισμό καθώς θα αυξηθούν οι εισφορές.

Αναφερόμενος στις έντυπες εκδόσεις, είπε ότι χρειάζονται μέτρα στήριξης γιατί είναι και θέμα δημοκρατίας και δήλωσε έτοιμος να αρχίσει ο διάλογος ακόμη και αύριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τροπολογία Παππά δώρο στους καναλάρχες

Διακομματικό 'ναι' για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

ΕΝΕΔ για ΕΔΟΕΑΠ: Ακόμη ένα πλήγμα στα ελληνικά διαδικτυακά μέσα, για να καλυφθούν 'αμαρτίες' άλλων

ADVERTISING

SHARE: