Nova και δίκτυο Discovery ανανεώνουν τη μακρόχρονη συμφωνία τους

Nova και  δίκτυο Discovery ανανεώνουν τη μακρόχρονη συμφωνία τους

Ποια είναι τα 6 κανάλια ντοκιμαντέρ και αθλητικού περιεχόμενου που αφορά η ανανέωση συμφωνίας μεταξύ Discovery και Nova

Η Nova ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε στην ανανέωση της συμφωνίας με τo δίκτυο Discovery που αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της τα τελευταία 18 χρόνια.

Η ανανέωση της συμφωνίας εξασφαλίζει στους συνδρομητές της Nova την αξεπέραστη εμπειρία θέασης των κορυφαίων καναλιών που είναι ενταγμένα στο δίκτυο Discovery. Πρόκειται για τα παγκοσμίως δημοφιλή κανάλια Eurosport1, Eurosport1 HD και Eurosport2 που προσφέρουν πλούσιο αθλητικό θέαμα με συναρπαστικές στιγμές από τα πιο δημοφιλή αθλήματα όπως τένις, ποδηλασία, χειμερινά σπορ, σνούκερ και μηχανοκίνητο αθλητισμό, καλύπτοντας κορυφαίες διοργανώσεις, όπως τα GrandSlam US Open, Australian Open και Roland Garros, τα Spring Classics, τον Γύρο της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ, τις 24 Ώρες του Λε Μαν και το Αμερικανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (MLS). Συμπεριλαμβάνονται επίσης τα Discovery Channel, Animal Planet και Discovery Showcase HD με το υψηλής ποιότητας περιεχόμενό τους, ντοκιμαντέρ, εκπομπές για τις επιστήμες, τις εξερευνήσεις, την ιστορία, την τεχνολογία, τη φύση και το περιβάλλον.

Συνολικά, τα προγράμματα των καναλιών του δικτύου Discovery μεταδίδονται σε περισσότερες από 220 χώρες του κόσμου ενώ τα απολαμβάνουν περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια τηλεθεατές.

Η Nova που είναι πλέον η μοναδική πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα όπου μεταδίδονται μέσω δορυφόρου τα κανάλια του δικτύου Discovery συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια στους συνδρομητές της, τη μοναδική εμπειρία θέασης υψηλού επιπέδου περιεχομένου.

Η νέα συμφωνία με το δίκτυο Discovery συμπεριλαμβάνει επίσης on demand δικαιώματα για την διανομή περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη, αλλά και ταυτόχρονη θέαση σε laptop, tablet και smartphones, μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας Nova GO έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία η Κατερίνα Κασκανιώτη, PayTVDirector της Forthnet, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας με το στενό συνεργάτη μας, τo δίκτυο Discovery. Η ανανέωση της συμφωνίας μας αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης προς τους συνδρομητές μας για την παροχή εξαιρετικού τηλεοπτικού περιεχομένου από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova».

Από την πλευρά του Discovery, ο AndreyStoychev, HeadofCommercialdevelopment, Distribution, Sports & CommercialOperationsCEEMCA, δήλωσε σχετικά: «Εκτιμούμε ιδιαιτέρως την ανανέωση της συνεργασίας με τη Nova μέσω της οποίας θα συνεχίσουμε να τηρούμε την υπόσχεση να εξυπηρετούμε το πιστό και αφοσιωμένο ελληνικό κοινό με περιεχόμενο που εμπνέει, ενημερώνει και ψυχαγωγεί σε κάθε οθόνη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα