Ο Πέτρος Ευθυμίου Εντεταλμένος Σύμβουλος της 24MEDIA

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΑΣΕ που γίνεται στο Καζακστάν.Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος της Κ.Σ του ΟΑΣΕ Πέτρος Ευθυμίου,Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010 (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ)
Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΑΣΕ που γίνεται στο Καζακστάν.Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος της Κ.Σ του ΟΑΣΕ Πέτρος Ευθυμίου,Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010 (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Αναλαμβάνει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου στο μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα

Καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου της 24MEDIA αναλαμβάνει ο Πέτρος Ευθυμίου, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν ως εκπαιδευτικός και εν συνεχεία ως δημοσιογράφος.

Ο κ. Ευθυμίου διετέλεσε πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα», διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΤΟΠ FM και αρχισυντάκτης του περιοδικού «Αντί». Στη δημόσια τηλεόραση (ΝΕΤ) είχε την ευθύνη οργάνωσης και παρουσίασης της πολιτικής εκπομπής “Τελική Ευθεία” ενώ ηταν ο συντονιστής του πρώτου debate των εκλογών του 1996.

Έχει λάβει το πρώτο βραβείο “Δημοσιογραφικής Αριστείας” από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο το 1998. Έχει διατελέσει ευρωβουλευτής, βουλευτής, υπουργός Παιδείας και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ). Δίδαξε δημοσιογραφία ως επισκέπτης καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το 2012-2013 υπήρξε fellow του Weatherhead Center for International Affairs του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA, δήλωσε: "Η συμβολή του Πέτρου Ευθυμίου στο δυναμικό του Ομίλου συνιστά για εμάς μία στρατηγική απόφαση και αποτελεί την ιδανική ενίσχυση για τις αναπτυσσόμενες επενδύσεις μας. Ο Πέτρος Ευθυμίου κομίζει στην ομάδα μας ένα μείγμα συμπυκνωμένης εμπειρίας και βαθιάς γνώσης των εγχώριων και διεθνών εξελίξεων, μέσα από ένα πολυδιάστατο πρίσμα".

ADVERTISING

SHARE: