Οκτώ πλούσια ένθετα και αυτή την Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ

Οκτώ πλούσια ένθετα και αυτή την Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου με συνολικά οκτώ πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια.

Αυτή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το ΕΘΝΟΣ έρχεται στα χέρια σας με οκτώ πλούσια ένθετα. Μη χάσετε την Ημερησία με όλες τις εξελίξεις στην οικονομική και επιχειρηματική αγορά, το TV ΕΘΝΟΣ, το ΕΘΝΟΣΠΟΡ, το ένθετο LIFE για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, το ένθετο για το αυτοκίνητο, ειδικό ένθετο για τον πολιτισμό αλλά και τα ταξίδια.

Μαζί και το ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ με σταυρόλεξα για όλη την οικογένεια.

Όλα τα ένθετα έρχονται με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής στην έκδοση των 2 ευρώ!

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

 

Η εφημερίδα με όλες τις εξελίξεις στην οικονομική και επιχειρηματική αγορά κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με τη λίστα των αποκρατικοποιήσεων για το 2018 που θα αποφέρουν 2,7 δις. ευρώ αλλά και το επενδυτικό project της Cosco, αξίας 410 εκ. ευρώ, που αλλάζει “πρόσωπο” στο λιμάνι του Πειραιά.

ΤV EΘΝΟΣ

 

Το αγαπημένο περιοδικό με το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας φιλοξενεί αυτή την Κυριακή την Εβελίνα Παπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Χριστίνα Κολέτσα. Μαζί του παρουσιάζει ρεπορτάζ για την επιστροφή του “House of cards” χωρίς τον Κέβιν Σπέισι.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

Θέατρο, βιβλίο, μουσική, κινηματογράφος και ό,τι αφορά τις τέχνες σε ένα πλούσιο ένθετο 16 σελίδων. Αυτή την Κυριακή έρχεται με συνέντευξη του σκηνοθέτη Θεόδωρου Τερζόπουλου που ετοιμαζει Ολυμπιάδα Θεάτρου στη Μόσχα και σχόλιο του Χρήστου Παπαμιχάλη για τη Νατάσα Μποφίλιου.

LIFE

 

Το ειδικό ένθετο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής φιλοξενεί την ελληνίδα σεφ που στοχεύει την κορυφή του κόσμου. Μαζί κυκλοφορούν ειδικά θέματα για τη γλουτένη, τα αξεσουάρ και τα ρούχα που θα σε βάλουν σε γιορτινή διάθεση και την έκθεση στη Στέγη που σε ταξιδεύει από το σήμερα στο αύριο.

EΘΝΟΣΠΟΡ

Ο Μιχάλης Κακιούζης μιλάει στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ για τον Ερίκ Καστέλ, εξηγεί πώς έγινε Μπαρτσελόνα και θυμάται τα παιδικά του χρόνια με το θρυλικό κόμικ στα χέρια. Ακόμα: Η ιστορία του γηπέδου του Πανιώνιου μέσα από άγνωστες φωτογραφίες και μαρτυρίες.

ΤΑΞΙΔΙ

 

Το ειδικό ένθετο με προτάσεις για τις πιο ωραίες αποδράσεις από την καθημερινότητα, μας ταξιδεύει στα ιστορικά Καλάβρυτα και τα μοναδικά τους τοπία, σε μια “μεθυστική” απόδραση στη Νάουσα αλλά και στα γιορτινά μεσάνυχτα στο Παρίσι.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

 

Το πόδι στο γκάζι και αυτή την Κυριακή με το Seat Arona με τα crossover χαρακτηριστικά και την ελκυστική τιμή που θα ζήλευαν οι ανταγωνστές του. Ακόμα: Toyota GRMN, ο “πύραυλος τσέπης” του supermini της ιαπωνικής μάρκας αλλά και το αυτοκίνητο-θρύλος που έρχεται ολοκαίνουργιο το 2018, το Jeep Wrangler.

ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ

 

Επίκαιρα, σύγχρονα και διασκεδαστικά σταυρόλεξα για ολόκληρη την οικογένεια! Στο “ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ” θα βρείτε μεταξύ άλλων σκανδιναβικά, κλασικά, αμερικάνικα διαγράμματα, κρυπτογραφικά Sudokou σε μία πλούσια έκδοση 52 σελίδων.

Επιλέξτε το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής στην έκδοση των 2 ευρώ η οποία περιέχει:

Κάθε Κυριακή πάρτε το Έθνος στα χέρια σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα