Πάρτε το 'Έθνος' στα χέρια σας

DEMI MERZIE

Επιστρέφει η ιστορική εφημερίδα στα περίπτερα μπαίνοντας στην τρίτη περίοδο της ιστορίας της.

Το φύλλο που κρατάτε στα χέρια σας, αποτελεί την αρχή μιας νέας πορείας. Το Έθνος, μετά την πρώτη έκδοσή του το 1913 και την επανέκδοσή του το 1981, ξεκινά την τρίτη περίοδο της ιστορίας του, ακόμα πιο δυνατό.

Οι στόχοι μας, ξεκάθαροι: Να ασκήσουμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα προς όφελος των πολιτών, χωρίς φόβο αλλά με πάθος και να σταθούμε αρωγοί στη μάχη που δίνει ο ελληνικός λαός για αξιοπρέπεια και επιστροφή στην ανάπτυξη και την κανονικότητα.

Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, με τους πολίτες να έχουν επιδείξει αξιοθαύμαστη αντοχή, το μότο της εφημερίδας μας - “πάρτε το Έθνος στα χέρια σας” - ξεφεύγει από τα όρια ενός συνθήματος και μετατρέπεται σε κάλεσμα προς τον καθένα και την καθεμιά.

"Αν μπορείς κοίταξε τον φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει" έγραψε κάποτε ο Νίκος Καζαντζάκης. Από τον φόβο στην ελπίδα. Ήρθε η ώρα να σταθούμε ξανά όρθιοι και να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο, που θα μας βρει ενωμένους και έτοιμους να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Ο δρόμος θα είναι ανηφορικός και δύσβατος, αλλά μια ματιά στην ελληνική ιστορία αρκεί για να ξέρουμε οτι, τελικά, θα τα καταφέρουμε.

*Το editorial του Σαββατιάτικου φύλλου που κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το 'Έθνος' επιστρέφει στα περίπτερα με τη σφραγίδα της 24MEDIA

ADVERTISING

SHARE: