Πώς θα σου φαινόταν ο Τζέισον Στέιταμ ως διαβολικός Bullseye στη σειρά Daredevil;

Πώς θα σου φαινόταν ο Τζέισον Στέιταμ ως διαβολικός Bullseye στη σειρά Daredevil;

Ο "σκληρός" της μεγάλης οθόνης φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να πει το ναι, προκειμένου να ενσαρκώσει τον εμβληματικό κακό Bullseye στη μεταφορά του κόμικ Daredevil στην τηλεόραση

Το τηλεοπτικό δίκτυο NETFLIX έχει ξεκινήσει μια επική καμπάνια, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μεταφέρει μια σειρά από κλασικά και αγαπημένα κόμικ για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη. Η τελευταία της απόπειρα αποδεικνύεται μάλλον επιτυχημένη, αν κρίνουμε από την κριτική στο IMDB που δίνει στη σειρά Daredevil εννέα αστεράκια.

Η πρώτη σεζόν της μίνι σειράς των 12 επεισοδίων βγήκε στην πλατφόρμα του NETFLIX τον Απρίλιο και οι φανατικοί έχουν πιάσει στασίδι για τη δεύτερη σε ένα χρόνο από τώρα. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο ματσό, Τζέισον Στέιταμ έχει συμφωνήσει να είναι μέρος αυτής της σεζόν, υποδυόμενος τον Bullseye.

Το όνομά του άλλωστε έπαιζε και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για μια νέα ταινία, μετά τη χλιαρή με πρωταγωνιστή τον Μπεν Άφλεκ, που τελικά δεν ξεκίνησε ποτέ. Αναμένουμε να δούμε αν αυτές οι φήμες θα επιβεβαιωθούν.

Ως τότε δείτε το τρέιλερ του Marvel's Daredevil:

Πηγή: comicbook

ADVERTISING

SHARE: